Bez ovih 5 stvari ne možete otići na more s bebom

0
1310

Kišobran kolica

Za put vam sigurno trebaju kolica koja stanu u auto bez da zauzimaju previše prostora, lako se daju sklopiti i rasklopiti, i to s jednom rukom, a koja su sama po sebi dovoljno lagana da se jednostavno mogu transportirati s točke A na točku B. Zato su kišobran kolica pravi izbor, a što se tiče konkretnog modela, s obzirom na to da ih razni brendovi imaju u ponudi neće vam biti teško odabrati model koji vam odgovara. U obzir svakako uzmite ona s Cosatto potpisom jer osim što su izrazito praktična, oduševljavaju svojim uzorcima. Dobar primjer je model Supa kojeg krase lagana aluminijska konstrukcija s integriranom ručkom za nošenje, integrirani krović sa zaštitom od sunca, prostrana košarica za sve one stvari koje vam trebaju tijekom ljetnih izbivanja od kuće, a uz sve ostale brojne pogodnosti krasi ih i činjenica da su samostojeća u sklopljenom stanju.

Zatim tu su kišobran kolica brenda Bertonne.  Riječ je o praktičnim i laganim kišobran kolicima u veselim bojama koja će biti odličan odabir za magične šetnje i istraživanje. Idealna su za sva putovanja i svakodnevne aktivnosti, a mogu biti „super lagana“ s jednim položajem ili multipraktična s više položaja, u slučaju da vaše dijete zaspe tijekom dulje šetnje. Tu su i okrugli krov kao zaštita od sunca s prozorčićem, pojas u pet točaka i pojas za prenošenje te  rotirajući kotači koji se mogu zakočiti kao i slučaju prethodnog modela.

Nemoguće je govoriti o kišobran kolicima i ne spomenuti brend Maclaren. Model Atom Black jako je lagan i dovoljno malen  da putuju s vama čak i u avionu zato što stanu u pretinac za ručnu prtljagu. Njegove karakteristike su sljedeće:  aluminijska šasija, odnosno materijal koji se koristi u proizvodnji aviona, ergonomski optimizirane ručke, prozirni i vodootporni krović s UPF 50+ ugrađenom zaštitom od sunca, sjedala koja se mogu ukloniti i strojno prati, više položaja sjedala, sigurnosni pojas s 5 točaka, amortiziranje na 4 kotača, prednji zakretni kotači s mogućnošću zaključavanja, nožne povezane parkirne kočnice i velika košarica za kupnju.

I Quinnyjev model Zapp Flex uvijek je spreman za pokret, i to sa sjedalom koje je moguće okrenuti u oba smjera. Krasi ga i materijal otporan na vodu, a da se da jednostavno kompaktno rasklopiti to ne moramo niti napominjati.

Tricikl

Za ljetna putovanje nisu samo kolica must have, dakle nešto u čemu će dijete samo mirno ležati i uživati, nego i ona prijevozna sredstva u kojima je ono u potpunosti aktivno. Jedno od tih je i tricikl koji je već neko vrijeme pravi hit među baby opremom. Kako i ne bio kada je možda jedan od najspektakularnijih izuma za djecu, s obzirom na to koliko uzbuđenja pruža, ali i koliko je praktičan. Trickl tako nije samo nešto s čime će se dijete moći pomaknuti s točke A na točku B, nego i savršena igračka, a ujedno i pravi saveznik u istraživanju svijeta. Što se tiče konkretnog modela, svakako savjetujemo da odaberete onaj sa Smart Trike potpisom, iako su i Bertonne tricikli preslatki.

Putni krevetić

Bebač mora negdje spavati, a onu prekrasnu kolijevku koju imate doma sigurno nećete rastavljati i nositi sa sobom pa ju opet sastavljati. Zato je putni krevetić pravi spas, a ne treba zanemariti niti činjenicu da će istodobno poslužiti i kao vrtić za igranje. Koji god da odaberete nećete požaliti jer su svi jako praktični i lako sklopivi. Tako krevetići brenda Bertonne dolaze u kompletu s madracem i putnom vrećom u koju se mogu pospremiti, što olakšava nošenje. Krevetići brenda Cam su također odličan izbor. Model Daily Plus idealan je za bebe od rođenja do navršene treće godine, a njegove prednosti su brojne. Naime, uz njega dolaze madrac, podloga za previjanje koja se jednostavno nakači na stranice krevetića,  mreža za komarce,  plišane igračke i komforna torba  u koju možete pospremiti krevetić nakon što ga sklopite. Treba napomenuti i da ima dva kotačića s kočnicom, što olakšava premještanje te da svojom dužinom zauzima mnogo manje mjesta,nego većina sličnih krevetića pa nije bitno nalazite se u malenoj apartmanskoj sobici ili onoj velikoj hotelskoj.

Ne treba zanemariti niti modele brendova Hauck, Joie i Safety 1st koji također dolaze s torbom, lako se sklapaju te imaju prozračne mrežice kroz koje zrak fino struji, a kroz koje opet dobro možete vidjeti svoju bebu.

Kuhalo/mikser

Gotovo svaka mama će priznati da su domaće kašice ukusnije, nego one kupovne, a i godišnji odmor je period u kojem ipak imate nešto više vremena pa ćete sigurno češće posezati za domaćim kašicama, nego onim kupovnim. Uostalom, koja mama ne bi poželjela sve  te maline, borovnice, nektarine, banane, blitvu, mrkvicu i špinat, koji su sada glavne zvijezde na tržnicama i supermarketima  ubaciti ih u osvježavajući, lagani smoothie ne samo za bebu, već i za sebe? Zato je kuhalo jedan od onih komada koji ćete svakako poželjeti imati uz sebe na moru. Mi preporučujemo Babymoov Nutribaby kuhalo koje je ujedno i mikser, ali i sterilizator hrane, a zbog velikog kapaciteta od 1500 ml kuhanja i istovremeno 600 ml miksanja može se koristi kao kućanski uređaj za cijelu obitelj.

Autosjedalica

Sigurno vam neće pasti na pamet niti da pomislite na putovanje ako ne posjedujete ovaj proizvod pa smatramo da ovu stavku zaista nije potrebno dodatno objašnjavati, a što se tiče konkretnog brenda, izbora je pregršt. Britax Romer autosjedalice su svakako sinonim za sigurnost, no i Joie ili Cosatto su također odličan izbor, jedino bi bilo zgodno kupiti novu ljetnu navlaku kojom ćete osvježiti postojeću autosjedalicu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.