Vaša beba ne može zaspati? Onda će vas MyHummy medvjedići spasiti!

0
2273
myhummy banner

Tvorci njemačkog brenda MyHummy, također roditelji,  će reći kako su osmislili svoje medvjediće kako bi pomogli drugim roditeljima na njihovom putovanju. ‘Razumijemo kako divan, ali i težak odgoj malog čovjeka može biti. Ovdje smo da vam pružimo potpunu podršku i preporučujemo MyHummy kako bi vam pomogao da dovedete spavanje svog djeteta u red.  Tako ćete i vi vaše dijete imati dovoljno energije za zabavne stvari. Stvarno djeluje!’, poručuju iz ovog brenda u koji imamo puno povjerenje već samim  time što dolazi iz Njemačke, a znamo da su proizvodi koji dolaze iz njihovih tvornica sinonim za kvalitetu.

Druga stvar koja nas je oduševila kod medvjedića ovog brenda su takozvana bijela i ružičasta buka, odnosno bijeli i ružičasti šum. Bijeli šum poboljšava bebin san time što maskira druge zvukove. Ovo je posebno korisno tijekom popodnevnog spavanja kada primjerice zvuk telefona ili zvona na vratima možete poremetiti bebin san. MyHummy tako omogućava bebi da do nje dopre prava količina zvuka. Sličnu stvar radi i ružičasta buka, koja se pokazala korisnom čak i kod odraslih. Štoviše, riječ je o novom obliku borbe protiv nesanice koji je postao jako popularan nakon što je u stručnom časopisu Frontiers in Human Neuroscience objavljeno istraživanje koje je pokazalo da slušanje ružičaste buke može rezultirati dubljim snom i boljim pamćenjem. Ispitanici u ovom istraživanju, osjećali su se puno odmornije i pokazali su čak tri puta bolje rezultate u testu pamćenja nakon što su zaspali uz ružičastu buku, nego nakon normalnog sna. Razlika između ružičaste i bijele buke leži u tome što ona ružičasta  sadrži niže frekvencije od bijele pa pomaže osobi da utone u puno dublji san i odspava osam sati u komadu.

Stoga nije ni čudo da bijelu i ružičastu buku preporučuju liječnici, primalje i stručnjaci za spavanje. Poznati američki pedijatar, dr. Harvey Karp  prvih nekoliko tjedana djetetovog života uspoređuje s četvrtim tromjesečjem trudnoće. On preporučuje stvaranje uvjeta sličnih onima koje je novorođenče iskusilo u trbuhu svoje mame. ‘Bebe se osjećaju sigurno kada su okružene pravom količinom bijelog šuma jer isti simulira zvukove koje su čule u prenatalnom životu. Može imati i umirujući učinak na bebe koje pate od kolika’, tvrdi doktor Karp.

Ovo su neka od pitanja koja biste mogli imati u svezi MyHummy proizvoda

Kako MyHummy može pomoći bebi da spava?

MyHummy emitira bijelu i ružičastu buku koju  bebe vole. Podsjećaju ih na zvukove koje su čuli u trbuhu mame i maskiraju druge zvukove koji mogu ometati san. Imaju umirujući učinak, što dovodi do dužeg i mirnijeg sna.

Koji su zvukovi MyHummyija?

Svaki MyHummy emitira pet vrsta bijelog šuma koji nalikuju: sušilu za kosu, usisavaču, valovima, kiši i zvuku tekućine i otkucaju srca iz majčinog trbuha.

Koliko dugo MyHummy reproducira zvuk?

MyHummy reproducira zvuk 60 minuta, a zatim zvuk postupno blijedi. Nakon toga, modeli sa senzorom za mirovanje/spavanje ulaze u stanje pripravnosti, u kojem se zvuk ponovo uključuje ako se dijete počne vrpoljiti ili dolazi do povećanja pozadinske buke. Zvuk se reproducira još 60 minuta i taj se ciklus ponavlja 12 sati. Modeli  sa senzorom za mirovanje/spavanje  također mogu raditi  non-stop, dakle bez prekida po 12 sati.

Mogu li se MyHummy medvjedići  strojno prati?

Svaki MyHummy može se prati u perilici rublja na temperaturi od 40 stupnjeva nakon što ste izvadili zvučnu jedinicu iz džepa koji je pričvršćen sigurnosnim zatvaračem. MyHummy medvjedići su izrađeni od certificiranog materijala koji je prikladan od rođenja.

Kako uključiti i isključiti non-stop način?

Da biste uključili non-stop način, kliknite brzo gumb tri puta. Čut ćete zvučni signal koji potvrđuje promjenu. Da biste isključili non-stop način rada, isključite MyHummy pritiskom na gumb oko jedne sekunde. Nakon što se MyHummy ponovo uključi, vratit će se natrag u stanje mirovanja.

Koja je dobna granica za MyHummy medvjediće?

Ovi medvjedići nemaju dobnu granicu! Iako je MyHummy stvoren za pomoć novorođenčadi, u bijelom I ružičastom šumu, jednako mogu uživati ​svi. Starije bebe, mališani, pa čak i odrasli, mogu koristiti ove šumove za spavanje, jer imaju umirujući učinak i maskiraju pozadinsku buku koja može poremetiti san.

Gdje se nalaze bijeli i rozi šumovi u MyHummy medvjedićima?

Unutar ovih prekrasnih plišanih medvjedića leži srce koje emitira bijeli i rozi šum kako bi umirio vaše malene i nježno ih uljuljkao u san,pritom im pružajući osjećaj sigurnosti.

Kad se uzme u obzir sve rečeno, lako ćete zaključiti da su MyHummy medvjedići nezamjenjivi  pomagači roditeljima diljem svijeta i stvoreni da pomognu bebama i maloj djeci da se dobro naspavaju. Sve što vam  preostaje je odabrati pravi model. Tako je zbog svoje male veličine i posebnog načina pričvršćivanja na čičak MyHummy Mini savršen za vješanje na dječji krevetić, autosjedalicu ili nosiljku, a može se pričvrstiti i na ruku.

my hummy mini

Model Basic presladak je sam po sebi

Dok su modeli Premium Plus pravo čudo tehnologije. Naime,  jednostavno se povezuju s mobilnom aplikacijom uz pomoć niskoenergetske tehnologije Bluetooth Low Energy. Zahvaljujući ovoj konekciji na jednostavan i praktičan način možete: 1. upravljati svim MyHummy funkcijama na daljinu, 2. zaprimati obavijesti u slučaju aktivacije senzora za mirovanje/spavanje, 3. stvarati albume s fotografijama uz pomoć četiri nova uređivača slika i 4. pratiti razinu napunjenosti baterije

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.