Kad čujete iskustvo mame Mihaele bit ćete sigurni u jedno – Joie njihaljka/ležaljka u kombinaciji s Nutribaby kuhalom san je svake majke, ali i bebe!

0
1830
mama mihaela intervju joie i nutribaby recenzija

Mama Mihaela izuzetno je zadovoljna vlasnica naše Joie njihaljke/ležaljke i našeg Babymoov Nutribaby kuhala, ili bolje rečeno njezina djevojčica Hana je zadovoljna vlasnica ovih proizvoda 🙂 No, kako je Hana zauzeta uživanjem u spomenutim proizvodima, pustili smo Mihaelu da nam ispriča zašto su se ovi Joie i Babymoov Nutribaby proizvodi pokazali kao tako odličan izbor. Primjerice, za aktivnu bebu kao što je Hana i kojoj je potrebno puno pažnje, maženja i ljuljuškanja, ljuljanje, ali i spavanje pa čak i papanje u Joie njihaljki/ležaljki obavezan je dio dana, dok se Nutribaby kuhalo pokazalo pravim saveznikom svakoj mami koja želi osigurati svojoj bebi zdrave i ukusne kašice, a opet želi uštedjeti vrijeme kojeg nikad dosta. Zašto su spomenuti proizvodi ‘must have’ općenito i koliko su pomogli Mihaeli, saznajte u nastavku!

Može prvo par riječi o sebi?

Prije svega da se zahvalim na pozivu i prilici za intervju. Pa evo, ukratko o meni, dolazim iz Donje Stubice, majka sam djevojčice Hane i novopečena supruga.  Po zanimanju sam medicinska sestra, a u to neko svoje slobodno vrijeme koje uhvatim kraj svoje živahne bebice volim pročitati dobro štivo ili pogledati neki dobar film/seriju. Najviše vremena u danu provodim kraj svoje djevojčice Hane i trudim se što više prilagoditi njoj te uz sve ostale obaveze nastojim uživati u majčinstvu maksimalno, iako nekad zna biti naporno, jednostavno ne želim propustiti niti jedan dio njezina razvoja.  Za sebe mogu reći da sam tvrdoglava, uporna i kreativna osoba, osim što uživam u pomaganju drugim osobama, volim izrađivati DIY proizvode, crtam i izrađujem poklone i torte od slatkiša, pelena i slično, također pomažem mami izradom figurica i ukrasa za torte.

Zašto baš Joie njihaljka i zašto baš Nutribaby kuhalo?

Za Joie ljuljačku odlučili smo se prvenstveno iz razloga što imamo jako aktivnu bebu kojoj je potrebno puno pažnje, maženja i ljuljuškanja, što s obzirom na suprugovo radno vrijeme, tri dlakavca u kući i ostale obaveze, uzevši u obzir da nam baka servis nije često na raspolaganju, nekad postane neizvedivo.  Pa zašto onda ne bi imali ljuljačku koja ju zabavi na neko vrijeme dok ja očistim kuću, skuham ručak, opeglam veš ili nešto sasvim deseto?  Dok se ona bezbrižno ljulja, ja obavim sve ono potrebno pa kasnije imam sve vrijeme svijeta samo za nju. A tek naše Nutribaby kuhalo, wow. Ja se u potpunosti mogu posvetiti njoj dok moje Nutribaby kuhalo kuha umjesto mene. Mi u našoj škrinjici uvijek imamo pripremljeno domaće smrznuto voće i povrće i kad idemo spremati kašicu samo izvadimo van, ubacimo u Nutribaby, a on sve ostalo odradi umjesto nas, samo pritisnemo par tipkica. Zašto si ne olakšati? Idealno pomagalo za svaku mamu koja djetetu želi spremiti najfinije domaće kašice, a istovremeno svoje vrijeme i pažnju usmjeriti i posvetiti djetetu.

Što je po tebi glavna prednost ove njihaljke/ležaljke u odnosu na druge? Isto pitanje vrijedi i za Nutribaby kuhalo 🙂

Po meni definitivno prednost Joie ljuljačke je to što simulira pokrete roditelja, pa naša Hana bezbrižno uživa ljuljajući se, a super je to što se može namjestiti da se ljulja sama od sebe i to brzinom koju vi sami možete odrediti u smjeru u kojem to vi želite, uz to ima i super igračke koje u sebi imaju kao malu trubicu kad ih se pritisne, to je našoj bebici posebno zabavno, zanimljivo i smiješno. Uz sve to tu je i hrpa zanimljivih umirujućih vibracija, melodija, pjesmica, zvukova iz prirode, a intenzitet glazbe također odabirete sami. Prednost je također što se ljuljačka može podesiti u nekoliko položaja, pa kad se naša malena glumica umori i odrijema jednostavno samo ljuljačku stavimo u ležeći položaj. Moderna i praktična, gdje ćeš bolje kombinacije. Što se Nutribaby-a tiče po meni je velika prednost što je stvarno multifunkcionalan.  Jedan kućanski aparat koji je ujedno i kuhalo na paru i mikser, osim toga može odmrzavati i zagrijavati dječju hranu, a uz to je i sterilizator bočica. Štedi vrijeme, a ujedno priprema hranu na najzdraviji mogući način tako da zadrži sve hranjive sastojke i to na 2 odvojene razine. 

Koja top tri recepta uz pomoć Nutribaby kuhala obožava tvoja bebica?

Naša bebica Hana je stvarno jedan mali pravi gurman i voli papati svakojake kašice, bilo da su od voća, povrća, s mesekom ili bez. Što god smo do sada isprobavali i kuhali smo i popapali, ali uvijek postoji naravno neka iznimka i nešto što se voli više pa je tako našoj bebi definitivno najfinija kašica i kašica broj  1 – malo piletine u kombinaciji s puuno tikve. Druga po redu je kombinacija kruške, jabuke i palente, a iza nje je batat, tikvica i malo, malo mrkvice.  Ali kao što sam i rekla, kod našeg malog gurmana i sve ostale kašice su uvijek dobrodošle.

U kojim situacijama obično koristiš Joie njihaljku/ležaljku?

Joie njihaljku/ležaljku najviše koristim dok provodim vrijeme u kuhinji, bilo to kuhanje, čišćenje ili spremanje voća i povrća u vrećice za zamrzavanje da naš gurman uvijek ima sve spremno i pripremljeno za papicu. Dok ja obavim ono potrebno ona se zabavlja i ljuljuška.  A moram priznati i da Hana svoje kašice obožava papati upravo u Joie ležaljci, podesimo je u sjedeći položaj, gasimo ljuljanje i idemo na papanje.

Nekim savjet mamama za kraj što se tiče papanja i njihanja koji je tebe oduševio? 🙂

Znate kako kažu? Kada si roditelj pola dana te boli glava, a pola dana ti srce puca od ljubavi, i to ponekad stvarno i je tako. Biti majka je najljepši, ali ujedno i najteži posao za koji te ne može pripremiti apsolutno ništa. Vjerujem da svaka majka u trenutku kad ugleda svoje dijete svim mu bićem želi zdravlje, sreću i sve ono najljepše i tada zapravo postanemo svjesne kako njihova sigurnost ovisi upravo o nama.  Sretno dijete = sretna majka. Pa eto moj savjet je da si barem pokušate olakšati kao što sam ja sebi olakšala svojom Joie njihaljkom. A što se tiče papanja…Svako dijete je individualno, i sve bi bilo sjajno i bajno kada bi naša djeca funkcionirala po onome što piše u knjigama pa eto sad moje dijete sa 6 mjeseci jednostavno prema literaturi mora jesti tikvu, ali eto ono to baš ne želi. Pa kako? U knjizi piše… doktor kaže…, moja susjeda kaže da je njezina beba…ne obazirite se na to. Kao što sam i rekla svaka majka svome djetetu želi samo najbolje, i svaka majka svoje dijete poznaje najbolje pa je onda  i najbolje da ona sama odluči kada i što će njezino dijete jesti, a  sve početne nespretnosti su sastavni dio roditeljstva i još nas više povezuju s našim bebolincima. 🙂

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.