Mama Matea otkrila nam je glavne prednosti Babybjorn ležaljke te kako je biti ponosna vlasnica Mima kolica!

0
928

Mama Matea Pašalić oduševljena je Babybjorn ležaljkom, a ujedno je i ponosna vlasnica premium kolica o kojima sanjaju sve mame – onih s Mima potpisom. Zašto je Babybjorn ležaljka bolji odabir, od bilo kojeg drugog i kakvo je njezino iskustvo sa spektakularnim Mima kolicima, saznajte u ovom šarmantnom intervjuu.

Može par riječi o sebi prvo 🙂

Pozdrav, ja sam Matea, majka 3-godišnjeg Joze i 5-mjesečnog Tome, trenutno na rodiljnom dopustu.

Nastojim u potpunosti iskoristiti sve trenutke s djecom jer vrijeme brzo prolazi.  Tek smo našli svoj neki ritam kao četveročlana obitelj nakon dolaska brata i uživamo u tome.

Kako to da si se odlučila na Babybjorn ležaljku, a kako na Mima kolica? Zašto baš ovi brendovi i proizvodi?

Na Babybjorn sam se odlučila s drugim djetetom jer nisam prežalila što ga nisam uzela s prvim :). Naime, od prijateljice sam dobila sličnu ležaljku, ali ‘to nije bilo to’. Obzirom na to da smo u isto vrijeme ostale drugi put trudne vratila sam njenu i krenula u potragu za svojom. Tržište je puno sličnih ležaljki, ali je ova ipak posebna i nakon malog istraživanja odluka je pala na nju jer je zadovoljila sve moje kriterije. Ležaljka se počinje ljuljati s najmanjim djetetovom pokretima što je čini posebnom, a ujedno pozitivno utječe na djetetovu pokretljivost i ravnotežu dok ergonomski oblik ležaljke omogućuje prirodni položaj bebe.

Za Mima kolica ne trebam puno govoriti zašto je odluka pala na njih, dovoljno ih je pogledati 🙂 Dizajnom su posebnija od drugih kolica, a ujedno funkcionalna i udobna, pametnom dosta 🙂

Što ti se posebno sviđa kod ove ležaljke i ovih kolica?

Babybjorn ležaljka ima nebrojeno prednosti, kao što je korištenje od samog rođenja djeteta. Također, lagana i kompaktna je što je čini idealnom za nošenje na put ili za odlazak u goste. Tkanina ležaljke se u potpunosti skida i pere. Brzo se rasklapa i sastavlja, a obzirom da se pokreće s djetetovim pokretima nema potrebe za baterijama ili strujnim adapterom. Postoji i mogućnost kupnje igračke koja se zakači na ležaljku što dodatno zaokuplja bebinu pozornost, a nama daje više vremena.

Mima privlači svojom estetikom, a ono što mi se posebno sviđa je što je beba visoko do mene, a to daje dodatnu sigurnost i majci i djetetu.

U čemu po tebi leži glavna prednost Babybjorn ležaljke u odnosu na druge takve proizvode? Isto tako i što se tiče Mima kolica?

Glavna prednost je već spomenuto ljuljanje na bebine pokrete što je karakteristično samo za Babybjorn, ali isto tako iskoristivost ležaljke do 2 godine ili 13kg jer se ležaljka pretvara u udobno sjedalo za djecu nakon godinu dana. Potrebno je samo okrenuti tkaninu na drugu stranu. Također, lako je sklopiva pa ujedno i prenosiva, gdje god idemo ide i ona s nama.

Kao najveću Miminu prednost bih, između ostalog, izdvojila visoku poziciju bebe prema majci što se značajno primijeti u usporedbi s drugim kolicima. Ne bih zanemarila ni izgled jer su jednostavno posebna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.