Pamela Ramljak nam je otkrila kako balansira uspješnu karijeru i obitelj koja joj je ipak na prvom mjestu

0
2133

Mislimo da pjevačicu Pamelu Ramljak ne treba posebno predstavljati jer je već dugi niz godina poznato ime na našoj glazbenoj sceni, a ako pratite njezin Instagram profil, sigurno ćete se složiti i s tim da je  jedna divna, prekrasna i iznimno nježna mamica. Ovakve mame nas uvijek inspiriraju pa smo poželjeli napraviti intervju s njom, pogotovo zato što uvijek ističe koliko joj je obitelj bitna. Također, s obzirom na to da je slavna mama, poželjeli smo čuti kako se nosi s uspješnom karijerom i bivanjem majkom te suprugom. Evo što nam je otkrila.

Kako balansiraš između karijere i obitelji?

Po mom mišljenju dobro. Ovo je posao kao bilo koji drugi, ali je prednost što je većinom samo vikendom tako da sam cijeli tjedan sa sinom. Tata i teta su s njim preko vikenda, ali ipak sam ja tu većinu vremena jer radim kad on već spava.

Osjećaš li se ikad premoreno i kako se nosiš s tim?

Jesam nedjeljom. Pogotovo kad radim i petak i subotu. Tada sam u nedjelju premorena, najviše zbog nedostatka sna. Tada suprug uzme Antuna i odu negdje, a ja obično prespavam cijeli dan.

Kako izgleda jedan tvoj dan kao mame, supruge i poslovne žene?

Kako koji. Meni je recimo ponedjeljak jedan od najdražih dana. Od ponedjeljka do četvrtka smo Antun i ja stalno u akciji. Idemo u park, kod prijatelja s djecom, na izlet, bazen… I onda dođe petak. Uglavnom čim Antun skuži da se mama šminka kreće plač jer zna da će me vidjeti tek sutra, ali navikli smo se već. Sad zna da mama ide na posao i sam to govori. Doduše, ja još uvijek imam knedlu u grlu…

Pored jedne si Instagram fotografije sa sinom, na kojoj te tražio da ga nosiš, napisala da ćeš ga nositi ako treba i do 18. godine. Jesi li isključivo blaga mama kojoj se možeš popeti na glavu ili nekad upotrijebiš i oštriji ton?

Ovisi o situaciji. Ne dižem glas na gluposti, samo kad je nešto za njegovu sigurnost, tipa da ne trči kad smo na ulici ili slično. Inače nisam ni preblaga niti oštra. Imam granice, normalno, ali ipak se trudim biti što blaža u ophođenju s njim, ali ne i sa stavovima i granicama.

Koja je po tebi tajna dobrog odgoja  i u kojoj mjeri bi mama trebala biti blaga, a u kojoj stroga?

To je za svakog drugačije. Niti su sve mame iste niti djeca. Uhodaš se vremenom i testiraš što djeluje kod tvoje djece. Nisam za strog u smislu hladan i grub način odgoja, a ni za opciju ” hodaj mi po glavi” način. U životu je sve balans, a u odgoju pogotovo.

Osjećaš li se uspješno kao majka, glazbenica i supruga?

Kako koji dan. Većinom jesam.

Koliko se po tvom mišljenju razlikuje život neke slavne mame i neke ne tako slavne mame i ima li uopće razlike?

U Hrvatskoj nema. Pretpostavljam da u svjetskim razmjerima ima, samo zato što te mame imaju horde dadilja, kuhara, čistačica i raznih pomagača…

Savjet svim mamama za kraj?

Budite svoje. Mama zna najbolje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.