Ova Insta mama ima savršen savjet za sve mame koje žele postati nove Instagram zvijezde

0
3120

Naprosto obožavamo raditi intervjue s Instagram mamama, pogotovo kad su tako posebne kao Ana Vladušić. Što reći i odakle početi… Osim što je mama blogerica, ujedno je i Instagram zvijezda, iako će ona ovo potonje poreći. Samo pročitajte jedan njezin status i sigurno ćete pomisliti isto jer je doza humora i inteligencije kojom ova žena pršti toliko zarazna da ćete morati početi pratiti njezin Insta profil religiozno. O tome da izgleda fantastično nakon tri poroda ne moram ni govoriti, a što se tiče ostalog pustit ćemo Anu da nam ispriča sama. Vjerujte nam, uživat ćete u ovom intervjuu beskrajno. Kao što smo upozorili, ova mama je kraljica.

Može par riječi o sebi, svom Insta profilu te kako je nastao?

 Zovem se Ana, a na Instagramu me možete pronaći pod vrlo originalnim nazivom, mojim imenom i prezimenom- @anavladusic J. U Insta mama svijetu sam nešto duže nego što traje prosječna trudnoća slonova (ajmo google sad haha), a počela sam kao iCandy mama blogerica. U međuvremenu sam otvorila svoj blog Ana, latinoamericAna, iako od latino imam jedino muža- Papija. Imamo troje djece u tri različite faze rasta i razvoja, te psa Mey koji teži više od sve naše djeca zajedno.

Dočarava li po tvom mišljenju Instagram profil stvarnu sliku nečijeg života?

To ovisi o tome čemu težiš i čiji profil otvoriš J. Ja uglavnom pratim realne i zabavne profile, a poželim li se ljepotica i krajolika radije gledam izbor za Miss ili National Geographic.

Trudiš li se biti što vjernija onoj pravoj sebi kakva jesi bez Instagram fotografija, Storyja, filtera i sličnog? Odnosno koji je omjer stvarnih i uljepšanih trenutaka koje objavljuješ na profilu?

Ja sam uvijek svoja i trudim se kao takva putem Storyja i tekstova predstaviti se pratiteljima. Slike su ipak malo drugačija priča. Uređujem ih, kao i svaka druga osoba koja zna skinuti aplikacije, presete i/ili koristiti Photoshop. No, trudim se da budu realne i stvarne, te da me ljudi actually na ulici mogu i prepoznati.

Koji savjet bi dala svim mamama koje žele postati nove Insta Mommy zvijezde?

Ja sebe nikako ne smatram nekom Insta zvijezdom, no savjet mogu dati. Kao i u svemu drugome- nema pravila za uspjeh. Budite svoje i originalne jer fake se kuži isto kao i lažni profili i torbe na Instagramu. Budite dosljedne, ne sudjelujte u raznoraznim grupama za Reach, a umjesto reklamiranja svega što ima etiketu, promovirajte samo proizvode koje bi i privatno koristile.

Koji Magic Baby proizvod ti je vrh?

Bez puno piskaranja i filozofiranja to su definitivno Tula nosiljke i Jollein dekice. Svatko tko misli da neće znati kako s nosiljkom, been there, ali varate se. -Treba malo vremena da se uhodate i vi i beba, no meni, s troje djece, Tula olakšava život otprilike kako i kava jutro.

Kako je biti majka troje djece i koji savjet bi dala svim mamama koje se mogu pohvaliti tom brojkom?

Majke koje imaju troje ili više djece zasigurno ne trebaju moj savjet oko toga. One već znaju na čemu su. A, mamama koje žele više djece, iskreno savjetujem da ne oklijevaju ukoliko za to imaju mogućnosti. Sve se stigne, sve se može ako se organizirate kao Njemačka vojska ’91. Šalim se. Djeca su uvijek sreća i blagoslov, pa gdje ima vremena i mjesta za jedno ili dvoje, ima i za treće.

Kako održavaš vitku liniju nakon tri poroda? Zaboga kako? 🙂

Nedavno sam baš o tome pisala. Moram priznati da je dobar dio moje linije genetika, a za ostatak je odgovorno trčanje uzbrdo za dvoje i guranje kolica sa svo troje.

Odakle zaboga crpiš tu brutalnu dozu humora koja je vidljiva u tvojim statusima i tekstovima?

Drago mi je da vam se sviđaju tekstovi, te da ih smatrate zabavnima. Teme crpim iz svakodnevnih avantura i dogodovština naše divlje družine, a što se tiče humora takva sam i privatno, pa se na Instagramu samo trudim što bolje to dočarati pratiteljima.

Osjećaš li se uspješnom mamom, Insta zvijezdom, suprugom i općenito osobom?

Zvijezdom se ne osjećam nikako jer to niti nisam. A što se tiče mog uspjeha kao majke i supruge, to biste trebali pitati moju obitelj. Obiteljske odnose i uspjehe opisala bih kao školsku godinu. Ima uspona i padova, no ako si se trudio, na kraju ipak dobiješ pohvalnicu.

Savjet mamama za kraj?

Slušajte intuiciju i sebe same, a ne babu, tetku i susjedu Zdenku. Uživajte, smijte se, posvetite se sebi i provodite vrijeme s djecom. Jer ako ste vi sretne i djeca su sretna, a u konačnosti jedino je to i bitno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.