OTVORENA PRVA SPECIJALIZIRANA JOIE TRGOVINA U HRVATSKOJ!

0
2579

Joie dječja oprema oduševila je roditelje po cijeloj Hrvatskoj! Zato smo zavirili u novootvorenu prvu specijaliziranu Joie trgovinu na prvom katu Arena centra pored Magic baby-a!

Upoznajte Joie!

Imamo nekoliko misija.

Kao prvo, svjesni smo toga da se novopečeni roditelji diljem svijeta svakodnevno nose s novim iskustvima, ali i izazovima te poteškoćama. Zato želimo biti dijelom svih tih novih doživljaja i to upravo putem svojih proizvoda. To znači da se maksimalno trudimo kako bi olakšali roditeljstvo, bilo da se radi o kolicima koja su dovoljno praktična da ih uz uporabu što manje snage i živaca izvadite iz auta, i  s njima u rukama se uspete stepenicama u zgradi koja nema lift, ili o hranilici u kojoj će se vaš bebač osjećati maksimalno udobno, a koju ćete opet lako oprati i pospremiti.

Kao drugo, znamo da se novi roditelji susreću s brojnim financijskim izdacima pa u kreiranju svojih proizvodima želimo doći do savršenog omjera kvalitete i financijske isplativosti

Kada govorimo o kvaliteti materijala i sigurnosti, mi u Joie-u ne marimo za ove stvari samo zbog sigurnosti djece, nego i okoliša pa se u procesu proizvodnje trudimo što manje zagađivati prirodu. Ovu svjesnost za potrebe svijeta oko sebe prenosimo i na svoj odnos s roditeljima pa redovito pratimo njihove reakcije na proizvode koje nudimo te uvijek ističemo kako nam je mišljenje roditelja izuzetno bitno, a svaka sugestija dobrodošla.

Nudimo široku paletu dječjih auto sjedalica kako bi zadovoljili sve potrebe, a mnoge su naše auto sjedalice dobile preporuke vodećih neovisnih testova sigurnosti uključujući ADAC, Stiftung Warentest i švedski Plus test.

11. veljače 2020. potpisali smo trogodišnje partnerstvo prema kojem Joie postaje UNITARov globalni partner za sigurnost djece na putovanju (UNITAR’S Global Partner for Child Road Safety).

Povodom otvorenja nudimo posebne tjedne pogodnosti pa možete iskoristiti nekoliko popusta do kraja mjeseca:

  • od 16.05.-23.05.2021. – 15% popusta na svu Joie dječju opremu koju trebate u svome domu (njihaljke, hranilice, krevetići, kolijevke, vrtići)
  • Od 24.05.-31.05.2021.  – 15% popusta na Joie kolica i 3u1 setove (kolica, košara ,adapteri i auto sjedalica). Popusti se ne zbrajaju s drugim popustima.

Posjetite nas i potražite savjet naših prodavača prilikom odabira najbolje dječje opreme za svoju bebu.

Arena centar Zagreb, 1.kat

Radno vrijeme:

od ponedjeljka do nedjelje 09:00 do 21:00h

t +385 1 2068 829

Veselimo se vašem dolasku!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.