Mama Martina ističe da je sasvim u redu ako mame zatraže pomoć

0
767
martina big mamma naslovna

Mama Martina koja se krije iza Instagram profila @big.mmama duša je od čovjeka, reklo bi se. Ova simpatična Dalmatinka, suosnivačica je portala Mame Dalmacije te je vlasnica brenda Lux Design koji nudi ručno oslikane, personalizirane, jedinstvene tenisice. Vlasnica je i nekih naših proizvoda pa nam je otkrila kakvo je njezino iskustvo s njima. Ujedno nam je otkrila kako se snalazi u ulozi majke, ali i to da Mame Dalmacije spremaju mnoge uzbudljive projekte.

Možete li reći za početak više o sebi?

Pozdrav ja sam Martina imam 31 godinu, dolazim iz Splita, sretno sam udana već devet godina. Sa suprugom Teom uživam u odgoju našeg petogodišnjeg sina Emanuela. Za sebe mogu reći da sam prije svega mama, a tek onda sve ostalo 😁 Mama sam veselog duha i glasnog smijeha, obožavateljica svega što uključuje kreativu i modu 🥰

Možete li reći više o portalu Mame Dalmacije čija ste suosnivačica?

Projekt Mame Dalmacije osmislile smo kao projekt jačanja zajednica žena regije. Jako sam ponosna na našu malu, ali veliku zajednicu. U planu imamo dosta dobrih projekata, ali sve u svoje vrijeme 😁 Ali, kako mi volimo reći: “Mi smo vam žene od momenta”. Naš vam je moto OČEKUJTE NEOČEKIVANO.

Postoji li neka tema koja vas kao mamu trenutačno jako intrigira i zašto?

Iskreno od kad sam postala majka sve u vezi djeteta me intrigira, a ponajviše kako ovo malo čudo od djeteta usmjeriti na pravi put.

Što je po vama uspješna mama, a što uspješna supruga?

Od supruge i majke se danas očekuje da bude sve, da radi, da se brine o djeci, kući i da pritom izgleda kao zmaj. Po meni uspješna mama i supruga je iskrena žena koja će zatražit pomoć i pronaći vrijeme za sebe… Ostati sexy u svakoj prilici, a najvažnije je biti s osmjehom na licu.

Posjedujete li neke naše proizvode i kako ste zadovoljni istima?

Prije pet godina nije bilo toliko trgovina, niti online naručivanja kao danas tako da je nama Magic Baby bio glavna trgovina u opremanju. Ono što nam je od svega bilo najbitnije bila su kolica 3in1 Joie za koja imamo samo rijeci hvale. ❤

I također imamo sjedalicu CAM SHOCKLESS SOLUTION koja je od 0 -36kg i nakon 5 godina nam jos super služi. Imamo i vaš BABY ART otisak za rukice i nogice koji smo dobili na poklon od Emanuelove kume. Po meni je to ako želiš kupiti nešto roditelju da ima za cijeli život onda je to vaš BABY ART.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.