Posjetite naš prvi specijalizirani salon namještaja za djecu i mlade – Magic baby namještaj!

0
1636

Dječja soba predstavlja najdinamičniji prostor u svakom domu. Od rođenja kad dijete prvi put upoznaje svijet pa u školskim danima kad se bezbrižno igra i uči o sebi i svijetu oko sebe. Kako učiniti djetetov kutak čarobnim i okružiti ga uz svu svoju ljubav, toplinom i mekanom posteljinom, jednostavnim, organiziranim i multifunkcionalnim okruženjem, a istovremeno zadovoljiti prostor u kojem boravi svim potrebnim za magično putovanje odrastanja? – jednostavno. Obratite se u novi salon Magic baby namještaja s povjerenjem!

Svaka mama želi jedinstveni dizajn na praktičan i moderan način s dječjom sobom opremljenom proizvodima visoke kvalitete. U Magic Baby namještaj trgovini pripremili smo dječje sobe osmišljene na način da prate život djeteta od rođenja pa do školskih dana i dulje. U ovoj domaćoj hrvatskoj priči posteljina, tekstilni asortiman inspiriran je najljepšim pričama za laku noć, a pri tom je usmjeren na jednostavnost održavanja. Vaša beba može bezbrižno i sigurno otkrivati svijet uz boje koje imaju utjecaj na veselo raspoloženje.

Magic Baby dječje sobe uz čarobne i udobne, mekane posteljine nude svu opremu na jednom mjestu koja je neophodna u životu djeteta od samog rođenja do 3 godine, a inovacije u standardima omogućuju  njihovu primjenu i u periodu od 3 do 9 godine. Osim toga, posteljina sadrži navlake koje se mogu skinuti i oprati, a promjenom različitih boja jako lako možete promijeniti sami izgled sobe na vrlo praktičan i moderan način.

U ponudu smo uvrstili i brand namještaja – AT4! Ovaj asortiman je spoj jednostavnosti i praktičnosti uz minimalistički dizajn, a sastoji se od dječjih krevetića, ormara i komoda za previjanje. Uz kolekcije Carneval i Pirate iznenadili smo se Essentiel (krevetićem na sklapanje) i Evolutif (kinderbetom koji se pretvara u krevet za starije dijete) varijantom namještaja. A tu je i Essentiel hranilica koja se pretvara u dječju stolicu.

Rijetko koji baby brend će vas potaknuti da poželite baš sve proizvode iz njegove tvornice. Međutim, samo jedan pogled na Stokke proizvode dat će vam do znanja da godine samo idu u prilog kvaliteti, a nikako zastarjelim pogledima na baby stvari. Svoju su dugu povijest iskoristili kako bi upotrijebili znanje i iskustvo u proizvodnji proizvoda za djecu, dok modernim dizajnom svjedoče kako itekako idu u korak s novim tehnologijama. Zanimljivo je da su na početku proizvodili sjedala za autobuseve i pokućstvo za odrasle, da bi svoje ergonomski dizajnirane proizvode 1972. okrenuli u smjeru dječje kolekcije. Tada su, kao i na početku, znali da dizajn ne može mijenjati čovjeka, ali mu se može prilagoditi na način koji je najbolji za njega. Kod nas pronađite Stokke ponudu namještaja koja će vas oduševiti – osobito ako ste ljubitelj skandinavskog stila.

U našoj ponudi se nalaze se i sobe za mlade te kombinirajuće sobe (kreveti na kat) sa krevetom koji se transformira u stol (što je odlično za male stanove i dječje sobe) – radi se modelima Lego te sobama Natura (izrađenih od hrasta) i Cool – sve od proizvođača Meltem. Sav taj namještaj je vrhunske kvalitete izrađen od MDF-a.

Sobe proizvođača Belis su namijenjene za bebe, ali se kasnije transformiraju u sobu za mlade sa noćnim ormarićem. Ujedno imaju i ormar te komodu u ponudi pa je cjelokupna soba jedinstvena. Od ovog proizvođača imamo također Montesori model kreveta sa krovićem te ormar i komodu.

Kod nas potražite ponudu posteljina te igračaka i proizvoda za dječju sobu.

Do kraja svibnja 2021. u novootvorenom salonu Magic baby namještaj iskoristite -20% popusta na Baby art, -20% popusta na igračke(Tiny Love edukativne igračke, Edushape edukativne igračke i Bertonne konjići na ljuljanje), -20% na dječje krevetiće (kinderbeti), pripadajuće madrace i posteljinu te 20% popusta na sav Cam asortiman. Popusti se ne zbrajaju s drugim popustima i pogodnostima.

Potražite nas u Family fun&home Mallu u Zagrebu, na adresi Velimira Škorpika 11 od ponedjeljka do subote od 10-20h i nedjeljom od 10-18h!

Mobitel: 091/2327-373

E-mail: magic.baby35@baby-shop.hr

Veselimo se vašem dolasku,

Vaš Magic baby namještaj

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.