Kakvu kahlicu ili nastavak za wc odabrati svom bebaču?

0
4539

Vaš bebač jednostavno ne može bez kahlice za wc, a kasnije i bez povišenja za wc školjku za odrasle. Ujedno je to proizvod koji ne samo da je neophodan, nego označava i jednu novu stepenicu u razvoju vašeg djeteta koja je uzbudljiva kako za bebača, tako i za vas.  No, kakvu kahlicu ili nastavak za wc odabrati sukladno osobnosti vašeg djeteta, pitanje je sad… Kako bi vam skratili muku donosimo vam najbolje modele.

1. Bertonne 3u1 muzička kahlica – Zelena

Bertonne 3u1 zelena muzička kahlica

Ova je kahlica predviđena za dob od 6 mjeseci pa nadalje. Iznimno je praktična jer može biti kahlica, a može biti i povišenje za wc. Naime, zatvaranjem poklopca pretvara se u čvrsto povišenje za odraslu wc školjku, odnosno stolac koji može podnijeti opterećenje do 90 kg. K tome, daščica ove kahlice se može odstraniti i koristiti kao nastavak za klasičnu wc školjku. I konačno, zamislite zna kada treba nagraditi uspjeh vaše bebe s kraljevskom melodijom! Naime, ima senzor koji prepoznaje je li vaša beba obavila sve i tada izražava pohvalu svirajući jednu od četiri melodije! Ako ste dvoumite što se tiče boje, razveselit će vas činjenica da dolazi i u rozoj.

2. Keeeper duplo povišenje Winnie the Pooh

okt duplo povišenje Winnie the Pooh

Za djecu iznad 12 mjeseci odlična su dupla povišenje poput ovog modela pod imenom Winnie The Pooh. No, možete birati želite li duplo povišenje u zelenoj, crvenoj, rozoj, plavoj ili nekoj drugoj boji, a na izbor vam je i niz uzoraka od klasičnih autića do nezaobilaznih Mickey i Minnie Mouse likova.

3. Keeeper povišenje Funny farm – Narančasto

OKT povišenje Funny farm narančasto

Za djecu od 12 mjeseci pogodna su povišenja od samo jedne stepenice, a također su dostupna u raznim bojama i motivima.

4. Keeeper kahlica F. Dory

okt kahlica f. dory

Ova kahlica osvaja svoj intenzivnom plavom bojom, a odličan je izbor i zato što ima pojačano dno. Ako ova boja ne odgovara vašem bebaču, lako odaberete boju koju bi mu bila prikladnija jer kahlice ovakvog modela dolaze u raznim nijansama, od obične bijele preko pastelne ružičaste  do vatrene crvene. Što se tiče praktične strane priče, u prilog joj ide naslon koji djetetu nudi udobno sjedenje, iznimna stabilnost, a i činjenica da ima glatku površinu što olakšava čišćenje i prolijevanje sadržaja.

5. Keeeper daska za wc – Hippo Lila

OKT daska za wc - Hippo Lila

Ovaj nastavak za dasku za wc pomaže djeci prilagoditi se na uporabu toaleta. Uz nju će im se boravak na wc školjci činiti sigurnim i udobnim.

6. Keeeper muzička kahlica Little Duck – Roza

OKT muzička kahlica Little Duck – Roza

Ne osvaja li vas ova glazbena anatomski građena kahlica s pojačanim dnom prekrasne ljubičaste boje na prvu?

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.