Maxi-Cosi donosi revolucionarnu SlideTech inovaciju na tržište! Saznaj više

0
965

Family 360 Pro ima rotaciju od 360º i SlideTech™ — revolucionarnu tehnologiju kliznih autosjedalica koja olakšava svaki dan. Nema bolova u leđima, udaraca glavom ili problema; jednostavno okrenite autosjedalicu, izvucite ju iz auta i krenite! 🥰

FamilyFix 360 Pro jedina je baza autosjedalice koja se okreće i klizi prema vama pomoću patentirane Maxi-Cosi SlideTech™ tehnologije. Najnovije autosjedalice, Maxi-Cosi Pebble i Pearl 360 Pro, kompatibilne su s bazom FamilyFix 360 Pro pružajući vrhunsku lakoću za vas i maksimalnu udobnost za vaše dijete od rođenja do 4 godine.

Pebble 360 Pro pruža maksimalnu udobnost spavanja za vašu bebu, od rođenja do 15 mjeseci. Sjedalo ima tri položaja nagiba uključujući i ležeći položaj koji se može koristiti u automobilu ili pričvrstiti na kolica. Kada se koristi s rotirajućom kliznom bazom FamilyFix 360 Pro, bez napora okrenite i postavite svoje dijete prema sebi – ulazak i izlazak iz automobila lakši je nego ikada do sada. Easy-in pojas dodaje još veću pogodnost, omogućujući vam da pričvrstite bebu u sjedalicu uz minimalan napor. Na cesti Maxi-Cosi integrirana G-CELL zaštita od bočnog sudara pruža vrhunsku sigurnost. Osim toga, dizajn sjedalice je usmjeren na udobnost i djeteta i roditelja s ergonomskom ručkom koja vam omogućuje sigurno i jednostavno nošenje bebe u automobil i iz njega.

Pearl 360 Pro nudi vrhunsku udobnost za vaše malo dijete bilo da je budno ili spava. Sjedalo ima 5 položaja nagiba tako da možete odabrati najbolji kut za svoje dijete od rođenja (uz umetak za dojenčad, prodaje se zasebno) do 4 godine. Kada se koristi s rotirajućom bazom

FamilyFix 360 Pro na izvlačenje koja sadrži SlideTechTM tehnologiju, Pearl 360 Pro je jedina dostupna autosjedalica za malu djecu koja se i okreće i klizi prema vama. Pojas Easy-in dodaje još veću pogodnost, omogućujući vam da pričvrstite svoje dijete koje je tek prohodalo u sjedalicu bez muke. Ovi ključni elementi dizajna čine podizanje i izlazak malog djeteta u automobil bez napora. Osim toga, Maxi-Cosi integrirana G-CELL zaštita od bočnog sudara nudi vrhunsku sigurnost.

I Pebble 360 Pro i Pearl 360 Pro izrađene su od vrhunskih, visokokvalitetnih materijala koji se lako čiste. ClimaFlow prozračne ploče omogućuju optimalnu cirkulaciju zraka kako bi vaše dijete uvijek imalo pravu temperaturu. EcoCare tkanine dizajnirane su od 100% recikliranih materijala što ih čini prihvatljivima za planet.


Maxi-Cosi čuva leđa roditeljima – doslovno.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.