Mama Sara je strašno oduševljena Maxi Cosi Gia Nomad Black kolicima! Evo zašto!

0
914

Mama Sara David toliko je oduševljena Maxi Cosi Gia Nomad Black kolicima da smo ju nakon silnih simpatičnih Storyja i fotografija s ovim proizvodom naprosto morali zamoliti da nam da osvrt na ova kolica i svojim iskustvom pomogne drugim mamama prilikom njihovog odabira ovog must have baby proizvoda.

Prvo nam reci nešto o sebi 🙂

Bok 🙂 Zovem se Sara David, vodim svoj vlastiti biznis. Imam školu i hotel za pse u Dugom Selu. Imam i malu kćerkicu Doru od 9 mjeseci.

Zašto si odabrala baš ova Maxi Cosi kolica?

Dugoooo sam tražila i gledala kolica. Bilo mi je bitno da su lijepa i funkcionalna, velika (dok svi drugi traže manja 🙂 ), a ono najvažnije od svega da mogu s njima kroz sve vrste terena. Ono što mi je još bilo bitno je to da imaju veliku košaru u kojoj bi mogla sve prevoziti, a pogotovo male pese koji su u godinama. 🙂 Danima sam živjela na internetu i samo skrolala. Ono što me osvojilo kod njih je onaj mali đžepić koji imaju za neke manje stvari tipa mobitel, ključeve, dudu..

Po kojim ih sve terenima/na kojim lokacijama/u kojim prigodama vozite?

Ja nisam osoba koja je pažljiva sa stvarima, pa zato ni nemam bijele tenisice jer bi s njima prošla kroz prvu lokvu ili blato. Tako je i s kolicima, vozim ih po svuda. Živimo na selu i kad se šećemo uvijek se moramo skloniti na neki makadam ili na livadu. Ono što je stvarno super je što su laka za manevriranje i  bez problema idu po travi ili po šljunku. Jednom sam ih čak provozala po Radičevoj. Mislila sam da će mi dijete i pas dobiti blagi potres mozga, i da će mi se kolica rastaviti dok se spustimo do Trga. Koliko su se svi tresuckali. 🙂 Dijete, pas i kolica su preživjela bez pol frke i još uvijek su u voznom stanju. 🙂

 U čemu leži prednost ovih kolica naspram nekih drugih kolica i zašto bi ih preporučila svakoj mami?

Također nisam htjela neka mala kolica jer sam visoka 174. Nije mi bilo bitno koliko su teška jer živim u kući i imam auto u koji mi stanu otvorena, a ako baš nema mjesta zaklopim ih i opet stanu bez problema. Uz kolica dobijete i kišnu navlaku te držač za vodu/sok. S obzirom na to da sam kolica kupila u vrijeme korone dok je sve bilo zatvoreno, dakle na neviđeno, jako sam zadovoljna. Kolica su upravo onakva kakva sam htjela, lijepa i velika i imaju sve što jednoj mami treba, a to je puno mjesta za stvari. Ako neka mama traži kolica u koja sve stanu to su definitivno Gia Nomad. Ono što bi jedino napomenula je da nisu za nekoga tko ima mali auto i nisu za ljude koji žive u zgradi bez lifta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.