Spakirajte se za najveću obiteljsku pustolovinu…

0
3682

Prema nedavnim anketama 72% roditelja vjeruje da njihovo dijete više uči igranjem na svježem zraku sa igračkama, nego u vožnji kolicima, zbog čega svakako ima smisla izaći iz kolica čim prije.

Stoga odsad, globalno najpoznatija igračka za zabavu na kotačima dobiva uistinu dizajn prilagođen ljubiteljima putovanja – jednostavno kao A, B, C.

smarTfold3U kojim aktivnostima vaše dijete najviše uživa? Hranjenje patkica u parku ili ljuljanje? Farma, zoološki vrt, plaža ili vaše dijete voli kulturu i možda želi biti istraživač? Iskreno, uopće nije važno, zahvaljujući najnovijoj tehnologiji branda  smarTrike® mališani su spremni za svaku avanturu uz novi Folding tricikl! Najnovija inovacija u triciklima osigurati će roditeljima da odvedu djecu u najbolje pustolovine.

Sklapanje za 85% manje od originalne veličine, omogućuje vam da tricikl ponesete i na avion – zbilja, zabava je neograničena!

Nova istraživanja također pokazuju da 67% djece prvu igračku za vanjsku aktivnost najviše upotrebljavaju već sa 10 mjeseci, ali pronaći onu koja će izdražati test vremena je najvažnije.

SmarTfold je uistinu jedinstven. Pametno je dizajniran kako bi se sklopio i tako jednomsmarTfold5 sklopljen ostaje kompaktan i lagan za transport u posjet baki i djedu, na izlet, za vesele praznike, za sva vaša zajednička putovanja i više. Jedinstveno zatvaranje na klik osmišljeno je na način da glavna konstrukcija tricikla ne mijenja oblik, što znači da ne trebate alat kako bi natrag rasklopili trickl!

Poput originalnog smarTrike® tricikla – i ovaj dolazi u stilu i sa istom funkcionalnošću po kojoj je brand poznat! Podstavljeno sjedalo, tzv. Touch Steering Technology za ugodniju vožnju, patentirani amortizer i naravno ikona smarTrike magičnog gumba za lakše pretvaranje modela za guranje (kojim upravlja roditelj) u model kojim dijete samo upravlja – tricikl. smarTfold™ je investicija koja se dugoročno isplati, a pogodan je za djecu od 6 mjeseci do otprilike 3 godine starosti.

Izlazak s djecom dolazi sa mnoštvom prednosti i više od 1/3 roditelja uzbuđeno je što uče svoju djecu u prirodi, a na triciklu to je najzabavniji način. Ne samo da možete razgovarati tijekom vožnje, već je aktivnost zdrava za oboje. Kako se vaše dijete razvija sa svojim novim  smarTfold™ triciklom u čak 7 faza savladati će uspostavljanje ravnoteže, razviti motoričke vještine, pojačati kordinaciju te biti aktivno od najranije dobi.

Što čekate? – sa najnovijim dizajnom smarTrike® tricikla možete se voziti vlakom, avionom ili automobilom  – započnite stvaranje uspomena!

Istražite na: www.magicbaby.hr

smarTfold2

www.smartfold.net

www.smartrike.global

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.