50 godina mladosti uz Cam

0
1168

Ove godine naši prijatelji iz Cam-a obilježavaju čak 50 godina mladosti! Krenimo s kolicima u ovaj magičan svijet. Ono što ih čini prepoznatljivima već godina su popularni 3u1 modeli kolica. To znači da dolaze u kompletu sa košarom za bebu, sjedalom (kad dijete preraste košaru i nauči sjediti), autosjedalicom za sigurna putovanja, a ono što je najbolje je da torba za modernu mamu dolazi najčešće u kompletu sa istim uzorkom seta.

Iz Cam tvornice, sa tradicijom od 50 godina, mogu se kombinirati razni 3u1 modeli kompleta kolica prema željenim bojama. 2019 to su crne, plave, sive i bež nijanse uz još bolju i udobniju kvalitetu materijala i dodataka poput kožnih ručki, navlaka za noge i kišne navlake (koje ulaze u cijenu u većini modela). Postoje sportske i fashion varijante, a promijenile su se i neke važne karakteristike za pomoć pri samom korištenju – naprimjer kolica se lakše sklapaju i rasklapaju, dodali su jednostavnije načine montiranja torbe na kolica, povećali kroviće i sl. Pogledajte neke od Cam kombinacija za 2019 – ovdje.

Već 50 godina u svakom Cam proizvodu uvijek smo prepoznali inovacije, predanost i dug put kojim je ova obiteljska tvrtka došla do obitelji diljem svijeta: istraživanja, dizajn, razvoj, testovi, ali prije svega velika strast i posvećenost onih koji, dan za danom, rade na osvajanju osmijeha mališana i uvažavanju potreba roditelja. Zato nije ni čudno da su u ponudi dječje opreme u Camu osmislili i “Solo per te” (“Samo za Tebe”) ekskluzivnu kolekciju, dizajniranu za one koji ne pristaju na manje od najbolje. Pritom je najveća pažnja posvećena detaljima, briga o dizajnu i odabiru najboljih materijala. Pogledajte video!

Od ponude laganijih kolica, u ovom asortimanu oduševili su nas modeli Compass, Curvi i Cubo. Tako naprimjer, Compass predstavlja lagana i kompaktna kolica koja će roditelji obožavati, jer se mogu koristiti od rođenja bebe, a imaju široko i prostrano sjedalo. Uz to dolaze sa navlakom za noge koja je idealna za hladnije dane. Kad se sklope, kolica stoje uspravno i jednostavna su za transport zahvaljujući ručki. Curvi je model sa uključenim dodacima: krović sa vizirom koji se pretvara u suncobran, umetak za noge, kišna navlaka, košarica za kupnju. Navlaka se može odstraniti radi lakšeg održavanja, a sve su to samo neke od glavnih prednosti ovih kolica. Model Cubo su vrlo lagana kolica (od samo 6,8 kg težine) i iznimno kompaktna (samo 54 cm visine) , a zanimljivo je da imaju nulti položaj naslona što znači da ih možete upotrebljavati već od rođenja.

Koje su pogodnosti u Magic Baby-u?

U ožujku Magic Baby trgovine i webshop povodom ove posebne Cam obljetnice omogućuju -20% popusta na:

Napomene:

Popusti vrijede do kraja ožujka 2019. i ne zbrajaju se s drugim popustima.

Sve magične pogodnosti vrijede u svim Magic Baby trgovinama

i na webshopu www.magicbaby.hr !

Proslavimo zajedno magične Cam trenutke!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.