Mama Martina nam je otkrila kako je to biti majka četiri dječaka, ali i što je posebno oduševljava kod Magic Baby ponude

0
1647

Mama Martina krije se iza Instagram profila ‘Mom4boys_hr’ i Facebook stranice ‘Mamina Brbljaonica’. Zašto je pokrenula ove platforme i kako je to biti majka čak četvero dječaka, saznajte u  ovom mom intervjuu.

Može prvo par riječi o sebi…

24 sata mama i supruga, iako po struci medicinska sestra, zaposlena, no trenutno  na porodiljnom, mama četvero dječaka…

Kako je nastao Instagram profil ‘mom4boys_hr’?

Mom4boys_hr nastao je kao poveznica iliti nastavak na već postojeću stranicu na Facebooku Mamina Brbljaonica, koja postoji već 4. godinu, no sad je nešto više popularniji Instagram, pa eto, valja biti u trendu, jel’. 🙂

Zapravo želim da moja neka iskustva i preporuke oko djece i majčinstva budu dostupna većem broju ljudi i želim biti tu za sve svoje drage ljude s kojima sve ovo vrijeme ‘surađujem’.

Koliko ti je Instagram pomogao u majčinstvu i na koji način?

Ne mogu reći baš da mi je pomogao.

Naišla sam na neke super ljude koje pratim, od kojih crpim neke ideje ili kako bi se reklo “life hacks”, i, i dalje mi donosi nova poznanstva i ljude s kojima je super biti u kontaktu.

 Imaš li neki mommy uzor na Instagramu, ali i u pravom životu?

E sad, “mommy uzor” na Instagramu?! 🙂 …imam, ali neću odavati ime 🙂 uglavnom od samog starta mog Instagram putovanja je pratim i u x toga sam se već poistovjetila s njom.

U pravom životu također imam, ali bih još morala ‘poraditi’ na sebi da postanem takav tip mame.

Trenutno sam raštrkana na sve strane, bez pomoći trećih osoba, školarac, manji klinci, beba, kućanstvo, tako da nemam ni vremena posvetiti se majčinstvu kako bih možda u nekom trenu htjela i nadam se da će se to promijeniti kroz neko vrijeme.

Što te posebno oduševljava kod Magic Baby ponude?

Magic baby ponuda je raznovrsna i to je zapravo ono što mi se najviše sviđa. Sve što trebaš, od samih početaka, pa do neke toddler dobi, pa i više, na jednom je mjestu.

Ja sam više tip internet trgovine, pogotovo u ovo ‘korona doba’ pa mi je bitno da je sve što trebam dostupno online i koliko toliko da je brza dostava….

Imaš li neki savjet za sve mame koji bi tebi spasio glavu da si ga znala prije?

Nemam neki savjet koji je meni spasio glavu, ali bih svim mamama poručila da puste djecu da budu djeca, a da one same daju vremena sebi i uzmu vrijeme za sebe, to ih neće učiniti lošom majkom,  naprotiv, napunit će baterije i bit će bolja mama svojim klincima, s vise živaca 🙂 i strpljivosti… svakom djetetu ponajprije treba sretna mama, da bi i dijete bilo sretno…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.