Sigurna vožnja od rođenja

0
3548

Da biste povećali sigurnost djeteta u automobilu, neka autosjedalica bude postavljena u smjeru suprotnom od smjera vožnje do najmanje 15 mjeseci. To je prepruka novog europskog i-Size standarda, prema kojem je Maxi-Cosi razvio inovativni 2wayFamily koncept autosjedalica.

glavicaIstraživanja potvrđuju da su bebe u automobilu sigurnije u smjeru suprotnom od smjera vožnje do dobi od najmanje 15 mjeseci. Bebina glava je do tada teža i vrat ne može izdržati snagu prosječnog frontalnog udara, a nakon 15 mjeseci vrat se razvije dovoljno da se odupre takvoj snazi. Za malu djecu, koja putuju u smjeru suprotnom od smjera vožnje, povećava se sigurnost u slučaju nesreće.

Magic Baby vam donosi: 2wayFamily koncept branda Maxi-Cosi, posebno razvijen kako bi omogućio sigurno dulje putovanje u smjeru suprotnom od smjera vožnje na vrlo praktičan način. U kombinaciji s Maxi-Cosi 2wayFix bazom, nagrađivane autosjedalice Pebble, Pebble Plus i 2wayPearl omogućuju vam da vozite svoju djecu u smjeru suprotnom od vožnje do dobi od oko četiri godine.

2wayFamily uključuje 2wayFix bazu2wayFix_baza_djeca, Pebble/Pebble Plus i 2wayPearl autosjedalicu. Dizajnirana da se savršeno upotpunjuju, sva tri elementa mogu se kupiti i odvojeno. Maxi-Cosi 2wayFix baza predstavlja savršeno sjedište za Pebble Plus auto sjedalicu i naknadno za 2wayPearl autosjedalicu, tako da ovu bazu možete koristiti od djetetova rođenja do dobi od četiri godine.

maxicosi carseat babycarseat pebbleplus 2015 lifestyle productwithchild babyboyPebble je najbolje ocijenjena Maxi-Cosi autosjedalica i može se koristiti od rođenja do otprilike 12 mjeseci starosti. Najbolji trenutak za prebacivanje djeteta iz Pebble u 2wayPearl dječju auto sjedalicu je kad vrh ušiju vaše bebe prelazi vrh naslona sjedala.

Inovativna 2wayPearl je bila prva Maxi-Cosi autosjedalica koja odgovara i-Size standardu za autosjedalice. maxicosi_2waypearl_lifestyle22wayPearl možete koristiti u smjeru suprotnom od vožnje s otprilike šest mjeseci pa sve do četiri godine starosti. Kada želite, možete vrlo jednostavno okrenuti sjedalo prema smjeru vožnje. Preporučuje se da to nikad ne činite do 15 mjeseci starosti djeteta. Maxi-Cosi preporučuje korištenje 2wayPearl u suprotnom smjeru vožnje što je dulje moguće.

by IPB

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.