Mama Katarina otkriva svoje beauty tajne i kako uskladiti ulogu majke s onom supruge

0
626
mama katarina naslovna

Katarina Buneta vlasnica je mnogih naših proizvoda, no bitnije od toga ona je mama preslatkog Liama. Iz to razloga smo s njom poželjeli popričati o majčinstvu, a dala nam je i odlične savjete kako spojiti majčinsku ulogu s onom supruge. K tome nam je otkrila svoje beauty tajne pa slobodno možemo reći da će vam ovaj intervju biti itekako koristan.

Možete li reći za početak više o sebi?

Katarina, 29 godina. Po zanimanju komercijalist, ali radim kao voditelj u jednom brendu u modnoj industriji. Mama Liama (mjesec dana) i zaručnica, uskoro žena. 🙂

Zadivljeni smo vašim svježim izgledom. Kako ga održavate i kako se nosite s umorom, odnosno s nespavanjem?

Prije svega – GENI. Stvarno sam zahvalna tome. Pored toga, brinem o izgledu (koliko stignem, a vjerujem da će se sve mame složiti sa mnom) jer uz bebu nekad ne stigneš na WC. Ali eto trudim se imati skin care rutine svaki dan, tu i tamo staviti hranjivu masku na lice. Od nedavno sam otkrila super serum za lice s hijaluronom od Garniera i jako sam zadovoljna!

Odem 2 puta mjesečno na masažu, te sam dosta aktivna, šetnje, svjež zrak, a i tu i tamo koji trening (freestyle).

Naravno prehrana – ne pazim što jedem, ali vodim računa o tome da imam veliki unos vode i prirodnih sokova, voća, kompota, te kuhane prehrane.

Postoji li neka tema koja vas kao mamu trenutačno jako intrigira i zašto?

Iskreno otkada sam ostala trudna, sve u vezi mama i beba me intrigira, svako malo saznaš nešto novo, pratim grupe s recenzijama te dijelim iskustva s drugim mamama.

Što je po vama uspješna mama, a što uspješna supruga?

Kada postanete mama, nekako mama i supruga postanu jedno, bar u mom slučaju jer sve dijelim i radim sa suprugom (mislim na brigu oko djeteta)

Važno je biti najbolje od sebe svojoj bebi, i kada imate dan da mislite da ćete puknuti, neispavani ste i nemate energije, važno je u takvim danima uzeti sat vremena za sebe, otići na masažu, prošetati, otići na piće s prijateljicom ili samo udahnuti, popiti kavu i reći sama sebi: “Ja to mogu i moram i idemo dalje!”

Isto tako važno je koliko možete zadržati odnos sa suprugom, ne zapostavljati ga, primjerice tuširanje skupa kada beba zaspi (naravno uz baby monitor :)), pogledati film skupa navečer i ako smo u mogućnosti da nam baka pričuva Liama otići na neku večeru ili toplice. I naravno tajna je u malim stvarima svaki dan (lijepa riječ, poštovanje, zagrljaji…)

Posjedujete li neke naše proizvode i kako ste zadovoljni istima?

Posjedujem, njihaljku i kolijevku za bebe, kolica i hranilicu i jako sam zadovoljna, kvaliteta proizvoda je odlična!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.