Kinderkraft Oneto 3 autosjedalica osigurava udobna putovanja za djecu od 9-36 kg! Donosimo rezultate ADAC testa 5/2020 za ovaj model

0
3172

ONETO 3 autosjedalica je zadovoljila na ADAC testu što je 50% zahtjevnije i strože od standarda R4404. Rezultat ocjene obuhvatio je sigurnost, rukovanje, ergonomiju, štetne tvari i čišćenje. Oneto3 je među prve tri autosjedalice u rasponu od 75 – 150 cm.

ADAC testira najnovije dječje autosjedalice na tržištu 2 puta godišnje. Rezultati se objavljuju na kraju svibnja i na kraju listopada. Ove godine na ADAC testiranju 05/2020 Kinderkraft Oneto 3 postigla je ocjenu 2.8

Prema ADAC rezultatima, Oneto 3 je dječja autosjedalica za dugo razdoblje upotrebe uz jednostavno rukovanje. Visina pojaseva se lako i brzo može prilagoditi rastu djeteta. Za djecu do 15 kg sjedalo se može pričvrstiti Isofixom i Top-Tetherom. Stoga se može koristiti u vozilima koja imaju odgovarajuće pričvrsne točke.

Kinderkraft Oneto 3 ADAC rezultati

Dodatne prednosti autosjedalice

Sigurnosni pojas u 5 točaka s protukliznim jastučićima pruža udobnost Vašem djetetu, a konstrukcija sa širokim sustavom bočne zaštite pruža dodatnu zaštitu u slučaju bočnog udara. Naslon za glavu možete podesiti u 9 položaja što  omogućuje jednostavno namještanje autosjedalice prema visni Vašeg malog putnika. Naslon za leđa podesiv je u 5 položaja. Poklopac sjedala lako se uklanja i pere u perilici rublja.

Više o Kindekraft Oneto 3 modelu i izbor boja pogledajte ovdje.

POGLEDAJTE VIDEO KINDERKRAFT ONETO 3 CRASH TESTA!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.