Tražite praktična i moderna kolica za vas, a udobna za vašeg mališana?

0
306

Kada razmišljaju o stvarima koje su neophodne za dolazak djeteta, roditelji, točnije majke, vjerojatno prvo pomisle na kolica, možda čak i prije krevetića ili komode za previjanje. Kako i ne bi, kada su, uz krevetić ili kolijevku, kolica prvi predmet koji vežemo uz novorođenče, a koji ujedno i najviše viđamo u našoj okolini. K tome, kolica nisu više samo prijevozno sredstvo, već su postala neizostavan modni dodatak čiji moderan dizajn, funkcionalnost i udobnost sada imaju jednaku važnost prilikom donošenja odluke o kupovini. Trudnice ih zasigurno primjećuju na svakom koraku od prvog dana trudnoće, kada kreću prvi dojmovi i odluke o kupovini.

Za roditelje koji ne žele zasebno kupovati kolica, autosjedalicu i košaru, proizvođači su razvili praktične, vrhunski dizajnirane, usklađene i sigurne 2u1 i 3u1 komplete.

Uskoro nam stiže jesen i vrijeme je za zgrabite “to go” kavicu u ruke i krenete u duge šetnje. Ukoliko se već niste opremili, mi vam donosimo odličnu ponudu od -15% na 2u1 i 3u1 komplete kolica.

Ukoliko niste sigurni koji model odabrati, otkrivamo neke od naših favorita, za one koji cijene mobilnost, multifunkcionalnost i uštedu prostora.

Joie 3u1 kolica – Finiti + košara Ramble + autosjedalica i-Level s bazom

Joie Finiti komplet sadrži kolica, autosjedalicu i košaru te čini savršenu kombinaciju za vas, a vašem mališanu osigurava potpunu sigurnost i udobnost od rođenja pa sve do 22 kg.

Kinderkraft kolica 3u1 Xmoov

Višenamjenska kolica za djecu od rođenja do 22 kg: košara, sjedalo i autosjedalica u jednom. Pruža idealno sredstvo za putovanja kao i za svakodnevno korištenje u urbanim uvjetima (npr. pri kupovini). Kolica zadovoljavaju najnovije sigurnosne standarde. Imaju izvrstan mehanizam amortizera na četiri kotača, osam položaja ručke i dva položaja sjedala (okrenuta prema naprijed i natrag), za super udobnost pri šetnji.

Maxi-Cosi 2u1 kolica Street Plus s košarom

Maxi-Cosi Street Plus su svestrana i fleksibilna 2u1 komplet kolica, a autosjedalica se može kupiti zasebno i nadograditi u 3u1 komplet. Pružaju udobnost i dizajnirana su kako bi gradski obiteljski život bio lako pokretljiv i dinamičan. Maxi-Cosi Street Plus mogu se jednostavno sklopiti samo jednom rukom. Svestrana, funkcionalna i fleksibilna, Street Plus dolaze s udobnom košarom za vaše novorođenče koja se može brzo i jednostavno pričvrstiti u samo dva klika. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.