Došlo je ljeto i hitno trebate lagana kišobran kolica, tricikl ili guralicu? Onda morate odabrati Bertonne

0
2056

Tražite lijepa i moderna, a opet cjenovno prihvatljiva kolica? Možda vam treba i hranilica, a na vašem se popisu ‘must have’ stvari za bebu možda nalaze i guralica, sklopivi krevetić ili tricikl? I u tom slučaju sigurno tražite nešto što se može pohvaliti dojmljivim dizajnom, a opet prihvatljivom cijenom? Ako tražite samo jedan od navedenih proizvoda ili pak sve, Bertonne bi mogao biti odgovor na vašu potragu. Riječ je brendu koji je Magic Baby sam lansirao, a ovdje ćemo vam pobliže opisati neke od mnogih Bertonne proizvoda kako biste dobili dojam o njemu.

Bertonne kolica K-118

Kao i svakoj mami prva na popisu želja su sigurno lijepa i praktična kolica. Bertonne kolica dolaze u raznim bojama, no za mame klasičarke lako će se naći i jedna ovakva – minimalistička siva. Riječ je o dubokim kolicima s tri položaja sjedenja i torbom za prematanje. Imaju rotirajuće prednje kotače s mogućnošću fiksacije, a mogu se lako sklopiti jednom rukom. Sadrže i pladanj za igru s držačem za čašu, a u cijenu su uključene i velika košara za stvari, torba te  zimska navlaka. Kada se uzme u obzir da ova kolica koštaju 839, 99 kn, a pritom posjeduju sve navedene karakteristike  te zadovoljavaju europsku normu o kvaliteti proizvoda, ovo se čini kao odličan omjer cijene i kvalitete, zar ne?

Bertonne kolica s ušima – Ljubičasta

Možda ste ipak više fan kolica u boji, a pritom tražite neki model koje je više ljetni? Onda će vas sigurno oduševiti ova preslatka ljubičasta kolica s ušima. Riječ je o kišobran, odnosno ljetnim kolicima koja imaju dva položaja te su izuzetno lagana i imaju veliku košaru za stvari. K tome su jednostavna za rukovanje i nošenje pa su idealna za putovanja i svakodnevne aktivnosti. Sklopljena zauzimaju vrlo malo mjesta te su sjajan način da se vaše dijete odmori od hodanja ili trčkaranja. Što se tiče sigurnosti, niti oko toga ne morate brinuti jer imaju sigurnosne remenčiće u pet točaka te fiksnu zaštitnu prečku. Dobro dođu i velika kupola koja služi kao zaštita za sunce te prednji rotirajući kotači koji se okreću za 360 stupnjeva. Koštaju svega 339, 92 kn što ih uz sve navedeno zaista čini pravim odabirom.

Bertonne Tricikl – Motor – Ljubičasti

Ono što se vama i vašem bebaču također nalazi na listi želja, bar kada govorimo o ljetnim baby predmetima, nisu samo praktična kišobran kolica, već i tricikl. Ovo govorimo sa sigurnošću jer je grad prepun mama i tata koji se šeću sa svojim klincem ili klincezom, dok ovaj potonji ili ova potonja veselo uživaju upravljajući triciklom. Odlično je što ovaj model dolazi u tri boje – ljubičastoj, plavoj i sivoj pa ćete s obzirom na preferencije svog mališana ili mališanke lako odabrati boju.  Nadalje, što se tiče njegovih karakteristika, kao što mu samo ime govori, ima tri kotača, ručku za guranje, zaštitnu prečku za dijete, nastavak za noge,  krović za zaštitu od sunca, naslon za leđa, košaru za stvari i zamislite melodiju u volanu. Naravno, postoji mogućnosti skidanja zaštitne prečke, krovića, ručke i nastavka za noge pa dijete može samo upravljati triciklom kada dovoljno naraste, a inače je sam tricikl odličan odabir za djecu od 12 do 36 mjeseci starosti.

Bertonne Tricikl – Dupli – Zeleni

Za mališane i mališanke koji se vole voziti skupa tu je dupli tricikl čije prednje sjedalo služi za starije dijete.

Bertonne hodalica – Crvena

Za bebice koje su još u stadiju hvatanja prvih koraka, tu je Bertonne guralica koja također dolazi u nekoliko boja. Može se koristiti od otprilike 6 mjeseci do maksimalno  12 kilograma, a osim funkcije guranja, tu je odvojivi pladanj za igru  s melodijom i svjetlom, dok ručke sa stražnje strane omogućuju da se koristi i kao guralica. Dobro dođe i činjenica da su prednji kotači silikonski te se okreću za 360 stupnjeva, kao i ona da ju krasi udobno, platneno perivo sjedalo.

Bertonne guralica 7661 – crna

Za zabavne prve korake tu je i guralica, odnosno hodalica u obliku automobila, također dostupna u raznim bojama, ali i modelima.

Bertonne hopsalica i ljuljačka Friends

Za one koji baš vole istraživati svijet te obožavaju biti u pokretu tu je Bertonne hopsalica i ljuljačka Friends. Mekano, podstavljeno sjedalo i zabavne igračke čine ovaj centar aktivnosti savršenim mjestom za bebinu zabavu i potiče je da se zanjiše, zapleše i poskoči! Boje visokog kontrasta, odvažni uzorci i privlačni izgled hopsalice također će potaknuti  bebu na aktivnost i zabavu. Tu su i dva smiješna majmuna koja ciče i zveckaju te savitljiva bananu, a sve zajedno stvara djetetu veliku zabavu. Ovaj centar aktivnosti je jednostavan za montažu, visina se može podesiti u tri položaja, a noge se mogu ukloniti radi skladištenja ili putovanja. Podstavljeno sjedalo se lako skida i pere strojno.

Bertonne sklopivi krevetić s aplikacijom – Crveni

A sada dosta guranja i hodanja, idemo na spavanje. Ono što će vam kao pravi spas za nadolazeća ljetna putovanja odlično doći, osim ljetnih kolica je naravno putni krevetić, koji kada ne putujete uvijek možete koristiti kao vrtić za igru. Ovaj iznimno praktičan putni krevetić dolazi u kompletu s madracem i putnom vrećom u koju se može pospremiti za lako prenošenje.

Bertonne njihaljka/ležaljka – Fox kingdom

Za odmaranje tu je i  Bertonne ležaljka/njihaljka Fox Kingdom pogodna za bebe od 0 mjeseci nadalje. Riječ je sklopivoj  elektroničkoj njihaljci, koja se može koristiti i kao njihaljka i kao ležaljka, a radi s baterijama ili adapterom za struju. Odličan je izbor jer ima sustav brzog rasklapanja, 5 brzina, 12 melodija, 3 timera, uklonjivu i perivu tkaninu, uklonjiv luk s dvije plišane igračke, naslon za leđa podesiv u dva položaja te sustav sigurnosnih pojaseva u 5 podesivih točaka.

Bertonne Hranilica Njami – Tirkizna

Ova hranilica koja košta svega 649, 90 kn, osim što je cjenovno izrazito prihvatljiva i ima turbomoderan dizajn, prepuna je fantastičnih karakteristika. Ima 7 podesivih pozicija visine sjedala, odvojiv veliki pladanj, 2 periva pladnja s držačem čaša, 3 podesiva položaja naslona za leđa, podesiv naslon za noge u 3 položaja po visini i kutu koji se može saviti pod sjedalom, potpuno uklonjiv jastuk sjedala za lako čišćenje, zaštitni pojas u 5 točaka, veliku košaru za stvar  i 2 umetnuta kotača te 2 stopera, a odlična stvar je što slobodno stoji prilikom sklapanja s praktičnom pohranom pladnja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.