Mama Dragana nam je otkrila koji Magic Baby proizvod ju je spasio, a dala nam je i savjet kako putovati s bebom

0
2128

Mama Dragana ili @dragana_spa kako se zove na Instagramu jedna je od onih mama s kojima naprosto morate napraviti intervju nakon što ‘proskrolate’ kroz njihov profil. Prvo su nas privukli prekrasni vizuali, a kada smo vidjeli i to da je ova mama velika putnica, morali smo ju upitati o iskustvu putovanja s bebom, s obzirom na to da je ovo trenutačno goruća tema na Instagramu. Kako nam taman dolazi vrijeme putovanja, sigurni smo da ćete iskustvo ove mame naći korisnim, a Dragana nam je otkrila i koji Magic Baby proizvod ju je spasio.

Može par riječi o sebi i o tome kako je nastao tvoj Insta profil?

Kao sto piše na Insta profilu, zovem se Dragana. Instagram mi je hobi u kojem dijelim lijepe trenutke, pogotovo dok sam na porodiljnom i ne vratim se svojoj drugoj dječici u školu. S objavama fotografija počela sam prije par godine, sve je počelo spontano, objavljivanje outfita, putovanja koja obožavam, izleta po mojoj lijepoj Istri i posebnih trenutaka..sve dok nije stigla moja Amelie i ukrala mi instagram kockice:).

Kao što više ništa nije isto, tako se i moj Instagram profil promijenio, odnosno.Amelie ga je uljepšala.

Bez kojeg baby proizvoda ne možeš zamisliti život?

Najdraži proizvod mi je definitivno baby nest Dadaandrocco u kojem je Amelie provodila većinu vremena, služio nam je za popodnevna spavanja, ušuškavanja, čak je i navečer u kinderbetu spavala u njemu, jer mi je taj kinderbet izgledao prevelik, a ona tako mala:)..sve dok se nije počela kretati, onda nas je Tiny love edukativni madrac spasio:)), a za šetnje definitivno Ergobaby nosiljka bez koje ne bi preživjeli naša putovanja.

Koji proizvod iz Magic Baby ponude ti je vrh?

Oduševljeni smo Ergobaby brandom, kao što sam već rekla, na samom početku Amelie nije bila ljubitelj kolica, tako da nas je Ergobaby nosiljka spasila, obožavala je biti u njoj, a zadnjih par mjeseci zavoljela je i Ergobaby Metro kolica, koja su lagana i praktična za naše avanture.

Najbolji savjet koji bi mogla dati novopečenoj mami?

Najbolji savjet koji sam dobila i koji mogu dati je; “Uvijek slušajte svoje instinkte”, jednostavno to mama dobije tu neku moć i svaka zna što je najbolje za svoju bebicu. Uživajte u svakom trenutku, sve brzo prođe!

Koja poznata mama ti je uzor?

Moja mama ili kako je sad zovemo Nonica je moj najveći uzor, ako jednog dana uspijem upola što je ona ostvarila, nitko sretniji od mene.

Vidimo po tvom profilu da bi putovala s bebom u Grčku i Maroko. Možeš li opisati kakva su to bila iskustva s obzirom da je beba bila s vama i koji savjet bi dala svim mama koje se spremaju na putovanja s bebom?

Putovanja s bebom su divnaa, ako se dobro organizirate, a beba vam naravno diktira tempo;)

Mi smo počeli s putovanjima kad je Amelie navršila 4 mjeseca, kako ide starija, tako je malo teže negdje sjesti i samo se prepustiti čarima grada jer je sve aktivnija, ali zato vidimo svaki kutak posjećenog mjesta:))

Za sada nas je najviše dojmila Valencia i Solun koji su stvoreni za djecu, a uskoro planiramo još jedno koje se nadamo da će Amelie oduševiti jer ona već sad upija novu okolinu. Stvaramo nove uspomene s bebom i one su neprocjenjive!!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.