Prije dolaska novorođenčeta, dječja soba će biti najvažnija prostorija u vašem domu. Uređenje prostora za život najmlađeg člana obitelji je okupacija koja veseli sve buduće roditelje. Naravno, kao roditelj, pitate se kako možete opremiti sobu stilski, udobno i praktično. Ovdje možete naći neke od naših ‘must have’ proizvoda.

Krevetić

Sigurnost je glavni prioritet kada je u pitanju san vaše bebe! Obratite pažnju na čvrstoću materijala i rubove krevetića. Preporučujemo da namještaj i ostala oprema budu od prirodnih materijala jer takvi neće izazvati nikakve alergijske reakcije. Drvo je idealan materijal za namještaj jer osim što je kvalitetan i prirodan, istovremeno stvara poseban osjećaj topline. 💤🥰

Kako bi Vam pomogli pri odabiru krevetića, pogledajte neke od naših preporuka:

BebiSnovi dječji Krevetić Ica New

Izrađen je od masivnog drveta bukve, obojan je visokokvalitetnim bojama koje su sigurne za djecu te pristaje uz svaki stil dječje sobe. Uz krevetić dolaze kotačići za lakše premještanje.

Kinderkraft krevetić Nico

Krevetić se ističe minimalističkim skandinavskim dizajnom koji će se savršeno uklopiti u dječju sobu vaših mališana. Lako uklanjanje jedne stranice omogućuje brzu transformaciju dječjeg krevetića u kauč za starije dijete! 

Graco sklopivi krevetić Contour Prestige

Graco sklopivi krevetić prikladan je od rođenja do 15 kg. Ovaj sklopivi krevetić će Vas oduševiti svojom kompaktnosti. Krevetić dolazi s udobnim madracem koji je podesiv po visini, dok zaobljeni uglovi smanjuju rizik od ozljeda. Odvojiv luk s igračkama, glazbom i svjetlima je optimalan dodatak koji pomaže djetetu pronaći zemlju snova.

Posteljina

Preporučeno je da jastučnice, posteljina, plahte i ručnici za bebe budu pamučni. U našoj Magic Baby proizvodnji, tekstilni asortiman posteljina inspiriran je najljepšim bajkama. Vaša beba može bezbrižno i sigurno otkrivati svijet uz razigrane boje i uzorke.

P.S. do kraja listopada nudimo -20% na našu Magic Baby posteljinu! 🥰

Komoda

Komoda za previjanje je jedan od onih proizvoda bez kojih jednostavno ne možete. Osim što vam treba udobna, a opet praktična površina za prematanje bebe, komoda je ujedno i mjesto gdje možete odložiti mnogo stvari za bebu.

Magic Baby komoda Malaga

Ova preslataka komoda ne koristi se samo za prematanje, već i za kupanje te također sadrži četiri praktične ladice. Nakon što dijete naraste možete koristiti samostalno bez podloge za previjanje, a kotačići s kojima dolazi omogućit će lako prenošenje iz sobe u sobu.

Alarm

Baby alarm će sigurno biti na listi proizvoda koje ćete poželjeti staviti u bebinu sobu. Uostalom, svakodnevno ćete jednostavno opušteno raditi stvari po kući, a baby alarm omogućit će vam da istovremeno imate bebu na oku i obavljate što god trebate.
Nisu svi monitori za bebe isti, roditelji imaju različite potrebe i stilove života, a monitori za bebe postaju sve više tehnološki napredniji.

Ističemo Babymoov Alarm Simply Care

Babymoov alarm ima emisiju male snage, što znači da troši jako malo struje, dok su mu potrebne baterije AAA. Raspon mu je 300 metara, a aktivira se na glas.

Zaključak

Roditelji, nemojte zaboraviti da je prilikom uređenja sobe najbitnije opustiti se, uzeti si dovoljno vremena za odabir i prikupljanje svih informacija. Naravno prije svega uživajte u samom procesu – sve je to dio zabave. 🥰

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.