Britax Romer – brand čije su autosjedalice sinonim za sigurnost

0
2437
mama i tata u kupovini sa bebom u britax romer baby safe autosjedalici

Prvi i osnovni cilj brenda Britax Romer je da djeci i njihovim roditeljima osigura sigurnost na cesti. Zato i ne čudi da ovaj proizvođač baby opreme uvijek prolazi na svim testovima, a osim što su poznati kao jedan od najsigurnijih proizvođača autosjedalica, iz njihove tvornice stižu i sjedalice za bicikl, kolica te putni sistemi.

S proizvodnjom su počeli još davne 1930. pa možete zamisliti koliko iskustva imaju iza sebe. Tada su počeli s opremom i dodacima za auto da bi 1966. kreirali prvu dječju sjedalicu. Ulijeva povjerenje kada ovo čujete, zar ne?

Sve te godine nisu posustali u kvaliteti, niti su štedjeli kada govorimo o troškovima, trudu i materijalima, a što se tiče zemljama proizvodnje, Britax Romer proizvodi rade se na lokacijama koje su dobro poznate po svojoj kvaliteti – Njemačkoj i Velikoj Britaniji. I svojom proizvodnjom koja je smještena u srce Europe dokazuju koliko brinu o sigurnosti i visokoj kvaliteti svojih proizvoda.

Ono čemu također pridaju pažnju su velika razina higijene u samoj proizvodnji, i to od početka do kraja, a koliko paze na sigurnost ne samo od mikroorganizama, nego i od opasnosti na cesti dokazuje činjenica da su 2017. kreirali jedan od najmodernijih i tehnički najinovativnijih centara za provjeru sigurnosti dječjih sjedalica. Tamo se svaki model ne samo autosjedalica, već i kolica testira do krajnjih granica pod raznim klimatskim, temperaturnim i vremenskim  uvjetima, kao i uvjetima na cesti.

Britax Romer autosjedalice su No. 1 u svijetu

Dakle, sve proizvode sami testiraju, a na neovisnim testiranjima uvijek su pri vrhu. Koliko su njihove autosjedalice sigurne, dokazuje i sam dizajn istih. Naime, mogu se pohvaliti bočnim jastucima koji smanjuju snagu udarca više od 25%, a istovremeno su izrazito udobni.

Praktična strana priče očituje se u tome što se Britax Romer autosjedalice lako namještaju na sjedalo, imaju podesivi naslon za glavu i mogu se postaviti u uspravnom, ali i ležećem položaju. One rastu s djetetom pa su i ekonomičan izbor.  Koliko su sigurne ne moramo više ni ponavljati, a to dokazuje i takozvana ISOFIX instalacija koja spaja sjedalicu direktno s autom radi povećane sigurnosti.

Što se tiče boja u kojima dolaze, i njima dokazuju sigurnost jer se proizvode u nijansama koje na prvu ulijevaju pouzdanje, a to su plava i crna, no mame koje vole boje mogu birati između crvene i ljubičaste.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.