Tražite ekonomična i praktična kolica s daškom luksuza? Maclaren je brend za vas!

0
1662
maclaren kolica raznih boja

Ovaj britanski baby brend iza sebe ima 50-godišnje iskustvo. No, oni ne bi rekli da su stari. Bezvremenski prije, složili bi se u Maclarenu. Za sebe čak ne bi rekli ni da su zaigrani, već da pomno biraju spoj stilova. Također bi se ponosili time da su inovativni, dok u isto vrijeme njihovi proizvodi traju. U konačnici bi zaključili da su predani sigurnosti te jednostavno rekli – mi samo stvaramo najbolja kolica na jedini način koji znamo, a to je Maclaren način.

Maclaren vizija

U Maclarenu kažu da je njihova misija stvarati pametne proizvode za pozitivno roditeljstvo i bolji planet, a svojim proizvodima žele utjecati na promjene kako u samoj industriji baby opreme, tako i među klijentima. U konačnici cilj im je stvoriti bolji svijet za obitelji diljem svijeta i generacije koje dolaze.

I dok nas kao ljude oduševljava ovaj socijalni pristup izradi proizvoda, njihov nam dizajn oduzima dah. On u jednom objedinjuje ljubav prema uzorcima i moderan izgled, a to je upravo ono što tražite, zar ne? Vjerojatno se niste mogli odlučiti između Cosatto uzoraka i modernog dizajna kakav njeguje brend Bugaboo. Vjerujemo da vam je bilo teško donijeti odluku, ali sada se više ne trebate dvoumiti – Maclarenovi proizvodi odišu futurističkim izgledom, a opet nude pregršt uzoraka.

maclaren kolica detalj uz obalu

Maclaren proizvodi

Možda ćete jedino imati problema s tim koji model kolica odabrati jer u Maclarenovoj ponudi naći će se nekoliko favorita za svačiji ukus. Ako preferite klasične boje poput plave, bijele, crne, sive ili crvene ovaj luksuzni baby brend to ima u svojoj tvornici.

Ako pak više padate na uzorke oduševit će vas modeli kolica pod nazivom Shark Buggy i Neon. Tako Shark Buggy ima oblik simpatičnog morskog psića, dok Neon osvaja kombinacijom bijele i nebesko plave boje.

Tu su i razigrane boje Quest i Techno linija kolica, dok ni Maclarenova bijela ili crna kolica ne izgledaju išta manje zanimljivo, nego ih dapače krasi zavodljiv futuristički pristup dizajnu. Usto su i strašno praktična pa neka od njih dolaze s kišnom navlakom ili sjenilom koje štiti od sunca. Doduše, ako ne kupite Maclaren kolica sa sjenilom ili kišnom navlakom opet ćete dobro proći jer sva Maclarenova imaju duži krov koji je vodootporan te ima UV zaštitu. Sva se kolica lako sklapaju, lagana su sama po sebi, a praktična su i po tome što se položaj djeteta u njima može mijenjati.

Ostali Maclaren proizvodi će vas također oduševiti. Primjerice tu je linija malih kolica za djecu pod nazivom Play Buggies koja se mogu koristiti za igranje od navršene treće godine. Napravljena su u stilu postojećih, odnosno pravih Maclaren kolica samo su u manjem izdanju pa malene djevojčice koje baš oko treće godine počnu kopirati svoje mame mogu voziti svoje lutkice u njima. Osim te linije Maclaren proizvodi i takozvane Activity Setove za zabavu djece koju uključuju malena kolica, putni krevetić s torbicom za nošenje, njihaljku i mini torbu za prematanje.

No, Maclaren nije stao na kolicima.  Tu su i praktični dodaci poput suncobrana za kolica, umetaka za čaše i umetaka za kolica u raznim bojama kojima možete mijenjati izgled već postojećih kolica. Zatim Maclarenova tvornica ima i simpatične dekice, kao i mekane igračke, dok s proizvodima koji su prilagođeni za putovanja poput praktičnih vreća sa spavanje koje rastu s djetetom dokazuje da pruža sigurnost i osjećaj udobnosti kako kod kuće, tako i vani.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.