NOVE KOLEKCIJE DJEČJE OPREME!

0
1962

NOVE KOLEKCIJE DJEČJE OPREME!

2019 godina donosi predivne nove boje i trendove… Za vas smo istražili novitete u najvećem hrvatskom lancu dječje opreme – MAGIC BABY !

Otkrili smo najnovije uzorke i modele najpopularnijih 3u1 kolica talijanske kvalitete – Cam; novosti u kolekcijama njemačke marke ABC Design; inovacije ekskluzivnog branda Stokke. Saznali smo što je Folding i koje su prednosti ovog najnovijeg izdanja SmarTrike izdanja. Za uređenje doma upoznali smo novu ponudu AT4 namještaja i Magic Baby posteljine koje se svojim novim uzorcima 2019 savršeno uklapaju u svaki stil vašeg obiteljskog prostora. Mnoštvo veselih boja navelo nas je i da se poigramo edukativnim igračkama iz Tiny Love ponude – wow kako smo se zabavili!

Krenimo s kolicima u ovaj magičan svijet. Ono što nas je inpresioniralo u novim kolekcijama su 3u1 i 2u1 modeli kolica. To znači da dolaze u kompletu sa košarom za bebu, sjedalom (kad dijete preraste košaru i nauči sjediti), autosjedalicom za sigurna putovanja, a ono što je najbolje je da torba za modernu mamu dolazi najčešće u kompletu sa istim uzorkom seta😉

Iz Cam tvornice, sa tradicijom od 50 godina, mogu se kombinirati razni 3u1 modeli kompleta kolica prema željenim bojama. Ove godine to su crne, plave, sive i bež nijanse uz još bolju i udobniju kvalitetu materijala i dodataka poput kožnih ručki, navlaka za noge i kišne navlake (koje ulaze u cijenu u većini modela). Postoje sportske i fashion varijante, a promijenile su se i neke važne karakteristike za pomoć pri samom korištenju – naprimjer kolica se lakše sklapaju i rasklapaju, dodali su jednostavnije načine montiranja torbe na kolica, povećali kroviće i sl. Pogledajte neke od Cam kombinacija za 2019 – ovdje.

ABC Design je ove godine uz klasične crne, plave, sive i smeđe varijante upotunio svoje boje uz Ice i Rose pastelne varijante. Ovi kompleti sastoje se od 2u1 modela što znači da uz kolica dolazi i koašara. Najpopularniji modeli su Condor i Salsa, a uz klasične boje pronašli smo i luksuzno izdanje Diamond Special Edition. Uz eleganciju dizajna koja daje poseban wow faktor ovoj kolekciji, Diamond edition ima kožne detalje koji stvaraju poseban završni dodir. ABC Design kolekcije 2019 otrkijte ovdje.

AT4 namještaj

Nakon dobre šetnje i boravka na svježem zraku, dobro je malo odmoriti…zavukli smo se u najnježniji kutak i opustili se uz namještaj i posteljine. Ove godine u Magic Baby ponudu je stigao novi namještaj – AT4 – koji oduševljava minimalističkim dizajnom i praktičnošću. „Za najljepši ugođaj sretne bebe“ (što je slogan Magic Baby posteljina), kompleti posteljina i dodaci (deke, vreće, ručnici i sl.) iz kolekcije 2019 i domaće proizvodnje dolaze u predivnim, ugodnim novim bojama sa raznim motivima. Zavirite u AT4 namještaj – ovdje. Posteljine i dodatke birajte ovdje.

Magic Baby nove kolekcije posteljina
Tiny Love kolekcije

Lijepo smo odmorili. Ajmo se sad zabaviti! Tiny Love je najpoznatiji brand iz magične ponude, a ono što ga čini posebnim je da su stručnjaci koji ga dizajniraju patentirali Tiny Love® 7 Elements System ™  koji pomaže pri stimulaciji objektima, igračkama i aktivnostima koje usmjeravaju razvoj vaše bebe tijekom prve godine otkrivanja svijeta oko sebe. Drugim riječima, ovi proizvodi su edukativnog karaktera što znači da se kroz igru potiče razvoj bebine spoznaje i motorike te senzorički i emotivni rast. Jedna od usitinu zanimljivijih novosti u kolekcijama za 2019 godinu iz ovog asortimana, svakako su igračke čiji likovi su nazvani po po poznatim istraživačima, izumiteljima i misliocima tijekom povijesti. Tako se vaše dijete može igrati u društvu Isaac Newtona, Kristofora Kolumba, Thomasa Edisona, Marie Curie, Marca Pola, Emilie Earhart, Alberta Einsteina, Florence Nightingale, Jane Austen, Jules Vernea, Eleanor Roosevelt, Robert Pearya, Alexandera Graham Bella, Nikole Tesle. Nazivi tiny kolekcija koji se očekuju 2019 u magičnim trgovinama: Magical Tales, Into the Forest Collection, Medow Days, Tiny Princess Tales i Polar Wonders.

SmarTrike Folding uz toTs neodoljive dodatke

Najpopularniji proizvođač tricikala – SmarTrike ove godine nas iznenađuje sa svojim Folding izdanjima!  Ovi revolucionarni modeli mogu se sklopiti na 85% manju veličinu od svoje izvorne i tad ih pretvaramo u malu putnu torbu i vučemo, a kao takvi mogu i u avion.  Do kraja siječnja uz kupnju modela Folding 500 neodoljive toTs dodatke (u vrijednosti od 399,90 kn) Magic Baby vam poklanja.

Kad spominjemo putovanja avionom, svakako su nas iznenadili čudom iz Stokke ponude – saznali smo da na www.magicbaby.hr  odsad možete pronaći Stokke JetKids BedBox! BedBox® je jedinstveni kofer za udobnu vožnju djece avionom, vlakom ili tarjektom. Može služiti za odmor nogu ili kao krevet, a pogodan je za djecu od 2-7 godina starosti.

Sve u svemu, ova godina će biti još jedno magično putovanje sa mnogo inovacija i predivnih kolekcija dječje opreme. Posjetite i vi najbližu Magic Baby trgovinu i zavirite u ovaj čaroban svijet, pronađite sve što vam je potrebno za prinovu i birajte ono što najbolje odgovara vašem stilu života.

Pronađite najbližu trgovinu: https://www.magicbaby.hr/trgovine

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.