Tražite udobna kolica za vašeg bebača, a opet praktična za vas? Onda je Mutsy brend koji će vas oduševiti

0
1488
obitelj s mutsy kolicima

‘Čestitamo, dobit ćete bebu. Na pragu ste perioda u svom životu u kojem ćete doživjeti neopisivo prekrasne, nekad strašne, ali u svakom slučaju nezaboravljive trenutke. Svakako se sjetite da će vam trebati novi balans u životu, a upravo vam u tome pomaže Mutsy koji još od 1937. godine razvija udobna, pouzdana kolica koja povećaju vašu razinu mobilnosti i čine vaš život u ulozi nove mame ili novog tate, puno lakšim’, riječi su koje će vas dočekati kada dođete na Mutsy stranicu.

U svega par rečenica uspjeli su sažeti svoju dugu karijeru u izradi kolica, kao i svoju životnu te poslovnu filozofiju, ali i unijeti dašak mira u srce svakog novog roditelja. Nakon svega rečenog, sigurno ste odmah pomislili dvije stvari. Prva je: Ah, napokon, netko razumije kroz što prolazim, sve ove lijepe i teške trenutke odjednom. Druga je: To, našla/našao sam brend koji će zadovoljiti sve moje potrebe kao novog roditelja. Omogućit će mi kolica koja su lagana, praktična, funkcionalna, lijepa i s kojima mogu ići gdje poželim sa svojom bebom i to bez obzira na vremenske uvjete.

Sve ovo razumiju u brendu Mutsy koji zna da je pred novim roditeljima pustolovina kakvu nikad do sad nisu doživjeli. Riječ je o periodu punom ljubavi i magičnih trenutaka, ali o periodu koji zahtijeva prilagodbu i potragu za novim balansom, kako su se oni izrazili. Stoga, Mutsy još od 30-ih razvija kreativna rješenja za nove roditelje. Trebate vidjeti fotografiju njihovih prvih kolica, iz 30-ih pa čak i iz 50-ih…čista romantika, poput one u crnobijelim filmovima.

No, Mutsy ne pati za nostalgijom. Iako su njihova prva kolica toliko prekrasna da bi ih bilo vrijedno staviti u muzej kao ekstraordinaran izložak, sve su ove godine išli u korak s najnovijim trendovima pa iz desetljeća u desetljeće lansiraju sve modernije i inovativnije modele. Danas svojim futurističkim dizajnom mogu stati bok uz bok brendovima kao što su Stokke i Bugaboo, koji su poznati ne samo po svojoj kvaliteti, nego i izrazito modernom pristupu vizualnom dojmu.

Pritom se Mutsy sve ove godine vodi motom: udobnost za bebača, praktičnost za roditelja. U ovom brendu znaju da dolazak prinove u obitelj ne mora značiti da uspavate istraživača u sebi, onu aktivnu osobu kakva ste bili prije nego što ste dobili bebu. Dapače, njihov je cilj da i dalje ostanete dinamični, a opet mobilni i okretni, premda sada imate kolica u rukama. S ovim ćete laganim, lako sklopivim kolicima moći ići gdje god poželite te istraživati najdalja prostranstva sa svojim bebačem, bilo da ste se uputili na kavu s prijateljicama u obližnji kafić koji volite ili da se nalazite u nekom novom gradu koji želite razgledati i otkriti. Možda želite otići na selo i istražiti nove terene… Mutsy vam sve to omogućava, a kolica koja nudi ujedno su napravljena od najmekših, prirodnih materijala, inspiriranih prirodom i životom u skladu s njom pa će vašoj bebi uvijek biti udobno gdje god krenuli.

Inače, kad smo kod putovanja, jesmo li znali da je Mutsy na početku prvenstveno opskrbljivao zemlje poput Belgije, Nizozemske i Luxemburga, prije nego što se proširio na čitav svijet? A znate da Belgijanci i Nizozemci kao prvo cijene iznimnu profinjenost u proizvodima,  a kao drugo poznati su po tome da su uvijek u pokretu, unatoč vremenskim uvjetima i da vole duga pješačenja. Upravo im je zato Mutsy bio pravi spas jer su dobili kolica koja su s jedne strane izgledala maksimalno elegantno, a opet su bila jako praktična za roditelje koji vole šetnje te istovremeno žele da bebi bude udobno dok su oni satima u pokretu. Kako da mi onda ostanemo imuni na takvo nešto?

K tome se u Mutsyju uvijek trude da nekako olakšaju roditeljima. Osim što su im kolica lagana i kompaktna te se mogu podesiti u razne položaje, uvijek su dosjetljivi u potrebama modernih roditelja, ali i djece. To svjedoči nastavak za drugo starije dijete koje se može instalirati na njihove najpopularnije konstrukcije EVO i IGO. Zgodan je i model Nexo koji osvaja luksuznih dizajnom, a opet je savršen izbor za boravljenje u prirodi. Kad smo kod prirode, njihova linija Farmer, kako joj samo ime daje naslutiti, također je savršen izbor za roditelje koji vole provoditi vrijeme u prirodi, dok su se s druge strane linijom Urban Nomad približili roditeljima koji ne mogu zamisliti svoj život bez grada, laptopa, pametnih telefona i ostalih tehnoloških dostignuća koja nudi grad. Tu su još i kolekcije Adventure, koja samim svojim imenom potiče roditelje da krenu u avanturu, Heritage za one koji vole klasičniji tip kolica te North i Pure koje krase umirujuće, prozračne nijanse koje naginju monokromatici bijele i bež boje, a napravljene su od eko friendly materijala. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.