Najbolji modeli komoda i stolova za previjanje: ovih 5 je #must

0
3293
beba na cam komodi za previjanje

Komoda za previjanje je jedan od onih proizvoda bez kojih mama jednostavno ne može. Osim što vam treba udobna, a opet praktična površina za prematanje bebe, komoda, odnosno stol je ujedno i mjesto u kojem možete odložiti hrpu baby stvari, a kada dijete odraste lako se prenamijeni u običnu komodu koja će dobro doći svakoj dječjoj sobi. Budući da je modela pregršt donosimo vam 5 najboljih.

1. Magic Baby Lisabon stol za previjanje – Natur

Spoj prekrasne organske smeđe boje i uzorka sa sovicama lako se uklapa u svaku dječju sobu bez obzira na tip uređenja, a ujedno je i jako praktična. Služi kao stol za previjanje i kupanje te sadrži kadicu, kao i podlogu za previjanje koje su sastavni dio proizvoda. Kada dijete odraste lako maknete podlogu te komodu nastavite koristiti samostalno.

Magic Baby Lisabon stol za previjanje bijeli

2. Malaga komoda za previjanje – Bijela

Ako ste pak mama koja se priklonila monokromatskom trendu uređenja dječjih soba i preferirate bijele komode onda je Malaga ono što trebate.  Kao i prethodni model može se koristiti ne samo za prematanje, već i za kupanje te također sadrži četiri praktične ladice. I nju nakon što dijete naraste možete koristiti samostalno bez podloge za previjanje, a kotačići s kojima dolazi omogućit će lako prenošenje iz sobe u sobu.

Magic Baby Lisabon stol za previjanje bijeli

3. Komoda za previjanje Stokke Care

Kao što bismo i očekivali od Stokkea, njihova komoda ima inovativan oblik koji ne samo da izgleda moderno, nego i pruža slobodu pokreta vašoj bebi, a opet ne ostavlja dovoljno prostora da se dijete  prevrne. Naravno svog bebača nećete ostaviti bez nadzora, ali kada ste s bebom prematanje će ako odaberete ovu komodu postati prava zabava. I to iz nekoliko razloga.

Kao prvo, ono što je odlično kod Stokke Care komode je što možete staviti noge ispod nje pa ste za razliku od ostalih komoda automatski bliže svom djetetu. Zatim, možete ju podesiti na dva nivoa, odnosno prema svojoj visini, što znači da kada ju pravilno koristite možete stajati uspravno i bez naprezanja kralježnice te ramena.  Nadalje, kada beba poraste može se koristiti kao stol, polica za knjige ili čak televiziju pa ste tako dobili nekoliko proizvoda u jednom, a dok još služi kao stol za previjanje, dobro će vam doći i dva plastična spremnika za strane.

stokke care stol za previjanje4. Cam stol za previjanje Volare

Još moderniji, gotovo futuristički, prozračno bijel i minimalistički jednostavan je stol za previjanje brenda Cam. On sadrži podlogu za previjanje, plastičnu posudu za odlaganje potrepština i jednu policu, a ima i stabilnu konstrukciju s protukliznim nogama.  Ako ste mama koja ne pada na romantiku klasičnih komoda, nego želite nešto jednostavno, moderno i praktično, onda je ovo proizvod za vas, a mame kojima se sviđa praktičnost ovog dizajna, ali ne i sterilnost bijele boje, oduševit će činjenica da dolazi u nekoliko uzoraka.

cam volare stol za previjanje

5. Cam komoda za previjanje Asia

Ako ste ljubiteljica brenda Cam, no ipak želite nešto klasičnije, ovaj bend ima nešto i za vas. Komoda Asia dolazi u dvije boje – svijetlosmeđoj i bijeloj i retro je modela koji je naglašen preslatkom šarenom podlogom za previjanje. U slučaju da vam se prethodni model stola za previjanje učinio nedovoljnim za pohranu prostora, u ove ćete četiri ladice moći spremiti baš sve.  Osim ladica tu je bočna plastična podloga za odlaganje tako da je praktičnog prostora za pohranu više nego dovoljno, što u unutrašnjosti same komode, što izvana.

komoda za previjanje cam asia

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.