Marijana Mikulić nam je otkrila u čemu leži glavna prednost Cosatto kolica u odnosu na ona drugih brendova

0
1370
mare mikulic intervju

Marijana Mikulić nije samo slavna glumica, već i ponosna supruga, ali i majka trojice sinova – Ivana, Andrije i Jakova. Ujedno je i vlasnica Cosatto kolica od kojih se njezin Jakov ne odvaja pa nas je zanimalo zašto se baš odlučila na kolica ovog brenda.

Zašto si odabrala baš Cosatto kolica?

Cosatto me privukao svojim neobičnim zaigranim dizajnom. Kolica koja ne možeš ne primijetiti, a kao da su dizajnirana da se mali čovjek u njima osjeća dobro. Nakon ziheraških izbora tamnoplave i boje pijeska, ovo je bio jedini mogući izbor za mene.

mare mikulic intervju 1

U čemu po tebi leži glavna prednost ovih kolica naspram kolica drugih brandova?

Njihove boje su im ujedno velika prednost pred drugima, jer se manje vidi koliko smo kašica u njima pojeli, koliko smo se valjali po parkiću, samo prebrišem vlažnom maramicom i sve izgleda kao novo. Košarka ispod sjedala je velika i lako pristupačna, što kod mnogih kolica nije slučaj. Imaju velike, ali nepristupačne košare, koje su onda i teško koristive. Naša je odlična bilo da idemo na plac pa nam sav ulov stane unutra, bilo da idemo parkić pa nosimo alate za stariju braću, a uskoro i za Jakova, lopatice, kante, loptu, role…

Po kakvim terenima i u kakvim prigodama obično koristiš svoja Cosatto kolica?

Kolica smo uistinu iskoristili od prvog dana, i udobne tople košarice u kojoj je Jakov prespavao mnoge šetnje jesen i zimu kad se rodio, do danas kada koristimo sportski dio s velikim sjenilom, pa se u njima lijepo i voziti po kvartu, i spavati.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.