Mirna Maras Batinić: ‘Najteža stvar kod bivanja majkom je odgojiti djecu da jednog dana budu dobri ljudi’

0
3172
mirna maras intervju

Televizijsku voditeljicu, glumicu i po nekima najljepšu Hrvaticu, ali ujedno i mamu, Mirnu Maras ne treba posebno predstavljati, no ovu smo uvijek vedru i nasmijanu majku naprosto morali ‘privesti’ na intervju. Zanimalo nas je li ikad umorna i kako se nosi sa situacijama u kojima ona sama nije najbolje, a mora biti tu za svoju dječicu. Što nam je još otkrila ova slavna mama pročitajte u nastavku.

Protekla godina bila ti je iznimno teška. Pritom mislimo na operaciju štitnjače koju si imala. Svi znamo da nije lako biti mama, a pogotovo kada se boriš s vlastitim zdravstvenim problemima i slično. Kako si uspijevala odraditi sve majčinske obveze s obzirom na teško zdravstveno stanje. Pretpostavljamo da je potrebna snaga lavice za takvo što?

Vrijeme brzo ide, ustvari sam operaciju imala još početkom 2018. Ja općenito svakoj situaciji u životu, koliko god teška i izazovna bila pristupam pozitivno koliko je moguće. Tako sam i ovoj. I zaista nije bilo ništa toliko strašno da bi pristupila drugačije. Tih mi je dana suprug puno pomogao, a došla je i moja mama koja je bila tu za svaku pomoć.

Misliš li da se dovoljno priča o tome koliko je teško biti majkom?

Teško je, ali u isto vrijeme toliko predivno da ovo teško padne u drugi plan. Možda se malo govori o nekim stvarima, ali opet moramo biti zahvalni ako su nam djeca zdrava…jer to je zbilja najvažnije.

Kako se općenito nosiš umorom, popratnom pojavom života svake majke?

Kako koji dan, ima boljih i lošijih dana. Niko je bio super spavalica, ali Meri je do 18 mjeseci spavala cijele noći, a od tada do danas, a sad je skoro 3 godine stara, budi nas i po četiri puta noću tako da smo jako umorni, ali držimo se nekako.

Kako izgleda jedan tvoj tipičan dan i kako usklađuješ majčinstvo, bivanje suprugom i karijeru?

Dani su mi ustvari vrlo slični. Ustajem oko 6.30, pokušam se do nekih 7.15 spremiti za posao kada se Niko i Meri bude. Onda spremim oko njih što treba pa smo spremni, ja za posao, ona za vrtić, on za školu. Na poslu sam od 9 do 17 h i onda opet idem po njih ako nemam neku drugu obavezu…

Ponekad je sve teško uskladiti pogotovo jer nemam pomoć mame, ali je zato tu svekrva koja ponekad uskoci i divan muž koji sudjeluje u svemu pa se nekako uvijek snađemo.

Osjećaš li se uspješnom na svim prethodno navedenim područjima?

Kada sve zbrojim i oduzmem mislim da sam postigla neki balans u kojem smo svi zadovoljni.

Što je po tebi najljepša, a što najteža stvar kod bivanja majkom?

Najljepša…osmijeh, zagrljaj koji mi daju…to se ne da s ničim usporediti. Najteža…odgojiti ih da jednog dana budu dobri ljudi.

Uvijek si se mogla pohvaliti besprijekornom figurom. Kako si se nakon trudnoća tako brzo uspjela vratiti u prvotnu formu?

Ovdje se moram zahvaliti genima…nisam ništa posebno po tom pitanju poduzimala.

Bez kojeg baby proizvoda ne možeš zamisliti život?

Vlažnih maramica.

Koji Magic Baby proizvod ti je vrh?

Volim sve u dućanu i mogla bih u njemu biti cijeli dan… teško mi je izdvojiti samo jedan.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.