Mama Ana i njezini klinci isprobali su naš motor na akumulator! Evo zašto su oduševljeni baš ovom igračkom

0
2027
ana vladusic recenzija motora na akumulator

I trenutačno jedna od najpopularnijih mama na Instagramu, Ana Vladušić je pala na novitet u našoj ponudi – aute i motore na akumulator. Odnosno, njezina je kćerkica Mila pala na njih, kao i njezin braco Franco, a od svih modela koje nudimo, motor na akumulator SX1628 najviše im se dopao te su ga rado dijelili. Štoviše Mila i Franco bili su toliko oduševljeni ovim prijevoznim sredstvom pa smo Anu morali upitati što im se toliko svidjelo kod njega.

Kako to da su se tvoji klinci odlučili na  motor na akumulator? Zanimljivo je pritom da ga vole i seka i braco, a ljudi uglavnom smatraju da su ovakve igračke za dečke…

Taj motor je moja neprežaljena ljubav. No, Papi (suprug) nikada nije bio zainteresiran za moje ludorije, pa to liječim na djeci J…Šalim se. Motor je zaista prekrasan, stabilan (ima tri, a ne dva kotača), ide 3km/h što je dovoljno brzo da love usisavač po stanu, a nedovoljno da pregaze našeg psa Mey! Dovoljno je zanimljiv da ne skaču cijeli dan po meni, a zbog raspona kilaže (do 20 kg) idealan je da se nauče dijeliti pošto zajedno na njega ne stanu #perfectmatch

Što im se najviše sviđa kod ovog motora?

To što u park ne moraju ići pješke! Zvuk motora, svjetla i brzo punjenje su apsolutni hit! Stane u svaki gepek, a meni i u košaru od kolica.

Imaju li po tebi ovakve moderne igračke neke prednosti u odnosu na one, nazovimo ih tako, staromodne?

Ima li za vas novi smartphone prednosti nad starim mobitelom s tipkama?…Ja sam uvijek za moderno i komociju.

Po kakvim ste se sve terenima vozili s ovim motorčićem i u kakvim prigodama ga sve koristite?

Motor najčešće koristimo za vožnju do vrtića, parkića ili dok šetamo psa! Franco rijetko kad više želi u kolica ili u bilo koje prijevozno sredstvo gdje mora biti zavezan, tako da nam je ovo idealno rješenje trenutno! A, što se tiče terena- probali smo sve od stana preko igračaka do asfalta preko blata. Svejedno je što mu je pod kotačima, bitno je jedino da mu sestra nije za petama ❤.

Više o motoru:

Prekrasan i moderan izgled ovog trkaćeg motora privući će pažnju gdje god da se uputite! Osim toga izrađen je od najkvalitetnije plastike i izrazito je čvrst te je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala pa su mu je tako sjedište od eko kože. Ako se pak brinete oko sigurnosti, nemojte, jer ovaj je motor certificiran CE oznakom koja potvrđuje da proizvod ispunjava bitne zahtjeve za sigurnost potrošača, zdravlja ili zaštite okoliša, kao što je određeno po smjernicama, ili propisima EU. Također, što se tiče sigurnosti treba napomenuti da koči automatski nakon puštanja papučice za gas.

No, definitivno se preporučuje za djecu od tri godine nadalje,a može podnijeti težinu od 30 kilograma, dok je on sam težak 10 kilograma. Dimenzije su mu 102 cm x 64 cm x 65 cm, a može voziti čitavih sat vremena i to brzinom od 3 do 5 km/h, dok se puni 8 sati. Ima i LED svjetla, kao i glazbenu ploču s MP3 playerom, a dolazi u plavoj, crvenoj i bijeloj boji.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.