Alarm za bebe

0
10786

Sigurnost bebe uvijek je na prvom mjestu. U svakom trenutku morate znati sve eventualne potrebe vašeg djeteta. Zato vam preporučujemo da nabavite posebne alarme za bebe koji su itekako potrebni i korisni. Vrlo su učinkoviti u praćenju svih djetetovih aktivnosti čak i onda kada se ne nalazite u istoj prostoriji.

Alarmi za bebe rade na temelju zvučnog i video nadzora te omogućuju svakom roditelju bezbrižno pravljenje ručka, pospremanje rublja ili bilo koju drugu aktivnost. Na tržištu postoje različiti modeli i vrste alarma za bebe. Riječ je o kvalitetnim uređajima različitih karakteristika koji vam nude puno mogućnosti. Alarmi su izrađeni tako da funkcioniraju i na udaljenosti čak do 500 metara. Nisu štetni za bebu i za okolinu jer revolucionarna tehnologija izrade osigurava kompletnu odsutnost elektromagnetskih valova.

Glavne karakteristike alarma za bebe odnose se na CLP tehnologiju putem koje podaci prolaze kroz strujni krug uz pomoć videokamere koja je instalirana u internet kutiju smještenoj u djetetovoj sobi. Kvaliteta slike i zvuka je neusporediva; riječ je o digitalnoj produkciji koja vjerno i realno prikazuje trenutno stanje.

Svi se alarmi vrlo jednostavno mogu postaviti na bilo koji dječji krevetić, uz mogućnost ručnog okretanja od 360°. Jedan alarm za bebe može koristiti više korisnika odjednom. Odnosno, kompatibilna IOS i Android platforma omogućuje da više ljudi iz kućanstva ima uvid u djetetove aktivnosti. Osim toga, alarm sadrži senzor temperature te ima walkie – talkie funkciju koja omogućuje eventualno komuniciranje s bebom. Ovo je idealna mogućnost za sve roditelje koji se nađu u situaciji da “na daljinu” trebaju smiriti i uspavati dijete.

Zatim, postoji mogućnost da se reproduciraju pjesmice iz aplikacije ili čak zvukovi koji su snimljeni na telefon ili mobitel. Alarmi za bebe visoke su kvalitete i funkcioniraju bez ikakvih smetnji.

Alarmi rade pomoću par baterija ili uz pomoć adaptera na struju. Baterije se uglavnom pune tek nekoliko sati, a s jednim punjenjem bez problema mogu raditi čak 18 sati.

Ne brinite se; bit ćete na vrijeme obaviješteni  u slučaju da kamera nije dobro povezana ili ako je slaba baterija. Isto tako, ako se slučajno nađete izvan dometa alarma, pojavit će se određena obavijest.

Alarmi su jednako prigodni u bilo koje doba dana ili pogotovo noći kada osiguravaju ugodno noćno svjetlo uz lagane zvukove uspavanki. Nekad je topao i umirujući sjaj noćnog svjetla u kombinaciji s opuštajućom melodijom najbolji i jedini način za smirivanje i uspavljivanje bebe.

Alarmi za bebe nude svu potrebnu zaštitu i na vrijeme obavještavaju o trenutnoj situaciji. Ne morate voditi računa ni o čemu, jer alarmi imaju više različitih upozorenja poput upozorenja o povišenoj sobnoj temperaturi. Čak i mala promjena sobne temperature može uznemiriti bebu, stoga ćete i o tome biti pravovremeno upozoreni.

Na alarm je ugrađen i senzor pokreta koji će vas obavijestiti o eventualnom meškoljenju djeteta. Svim budućim roditeljima preporučujemo da na vrijeme nabave alarm za bebe kako biste zadovoljili svoju osnovnu potrebu koja podrazumijeva praćenje bebe tijekom cijeloga dana ili noći. Budite povezani s vašim djetetom u svakom trenutku uz potpunu sigurnost i kristalno čisti zvuk koji omogućuje da jasno čujete gugutanje ili štucanje bebe. Svi alarmi izrađeni su u skladu s europskim standardima kako bi zadovoljili postojeće regulacije.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.