Zašto svaka mama ima Maxi Cosi kolica? Evo zašto!

0
2881
roditelji u šetnji sa maxi cosi nova kolicima

Možda tek planirate bebu, možda ju čekate, a možda ste već uhodana mama, ali sigurno vam se, kao i nama, tisuću puta dogodilo da posve očito buljite u kolica neke druge mame, ne bi li ste otkrili o kojem se brendu radi.  O kojem se brendu na kraju uvijek radi?  O Maxi Cosi!

Nekad ih čovjek  toliko često vidi u samo jednoj šetnji gradom da ti stvarno dođe da se zapitaš: Zar baš sve mame na svijetu imaju Maxi Cosi kolica? S obzirom na odličan omjer cijene i kvalitete ne bismo se čudili da je tako, a kolicima s potpisom ovog brenda nisu oduševljene samo Hrvatice, već mame diljem svijeta i to u više od 100 zemalja.

Inače, riječ je o brendu koji pripada grupaciji Dorel Juvenile, koja je na početku bila fokusirana na kanadsko tržište da bi brendove iz ove grupacije uskoro jednako počele obožavati Amerikanke i Britanke, a danas se mame s Maxi Cosi kolicima šeću od Brazila i Čilea do Kine.  Spomenimo i ostale Dorel Juvenile brendove – Safety 1st, Tiny Love, Bebe Confort i Quinny, od kojih svaki oduševljava svojom posebnom namjenom.

Tako su Safety 1st-u stručnjaci za autosjedalice, ogradice, sigurnosne nastavke za pokućstvo, baby monitore, sigurnosne naljepnice za auto i putne sisteme. Tiny Love nudi praktične i zabavne baby gymove te viseće igračke koje se lako daju zakačiti kako na krevetić, tako i na kolica ili sjedalicu. Infanti je također odličan izbor za putne sisteme i autosjedalice, dok Bebe Confort osim kolica i autosjedalica nudi proizvode za hranjene i brigu o bebi, a u Quinnyju su stručnjaci za kolica modernog dizajna, odlična za mame i tate koji vole biti u pokretu.

Zašto odabrati Maxi Cosi?

Što se tiče samog Max Cosija, njihov moto je: “Making family moments to treasure”, čime nam u prijevodu žele reći da je njihov fokus na dragocjenim obiteljskim momentima te ističu kako svi zaposlenici ovog brenda imaju jednu misiju, a to je da razumiju što znači biti roditelj danas. Mnogi od njih su i sami roditelji te razumiju izazove modernog roditeljstva, no također su svjesni kako treba cijeniti sve  radosti koje dolaze s bivanjem roditeljom. Zato se trude maksimalno povećati upravo osjećaj radosti, a smanjiti osjećaj brige. Krajnji rezultat su sigurne autosjedalice i kolica u koja se uvijek možete pouzdati.

Koji model Maxi Cosi kolica je tvoj favorit?

Bez obzira na to koji model odabrali – Adorra, Nova 3 i Nova 4, Stella, Laika ili Zelia, nećete pogriješiti jer svi su ovi modeli izuzetno praktični za roditelje.

Recimo Adorra i Nova 3 i 4 imaju intuitivno, jedinstveno sklapanje bez korištenja ruku, otporne kotače za sve terene, fleksibilan sustav putovanja od rođenja, podešavanje ručke na visinu roditelja u dva klika, sustav kočenja koji se lako koristi jednim stopalom, okretne kotače sa zaključavanjem i mnoge druge pogodnosti. Bebi je pak ugodna vožnja zagarantirana podesivim naslonom za nogice i glavicu, produženim krovićem i ergonomskom postavom u unutrašnjosti kolica.

Model Laika ima ultra-kompaktno sklapanje jednom rukom, pojas za nošenje na jednom ramenu i mogućnost brzog postavljanja i uklanjanja košare i autosjedalice u dva klika, a uz to su jako lagana te teže samo 7,4 kg. Zelia se pak sklapa bez savijanja, a stoje uspravno kad su sklopljena, baš kao i model Stella koji usput budi rečeno ima all terarain apsorbirajuće gume, kao i zaštitu za sunce, vjetar i hladnoću. Praktično za roditelje koji vole provoditi vrijeme vani, zar ne?

Ako pak imate blizance Maxi Cosi nudi jednako praktične modele za blizance, a na vama još samo ostaje odabrati boju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.