Imajte uvijek svog bebača na oku uz pomoć ovih alarma i noćnih lampi

0
1686
baby alarmi i noćna svijetla lifestyle fotka

Točka na ‘i’ svake sobe za bebe, nije samo zgodan baldahin kojim ćete ukrasiti kolijevku ili kakav drugi dekorativni predmet, nego i baby alarm ili noćno svjetlo. Sigurno želite da je soba vašeg bebača, ne samo lijepa, nego i sigurna, pa će vjerujemo, baby alarm biti na listi proizvoda koje ćete poželjeti staviti u bebinu sobu. Uostalom, nekad ćete jednostavno opušteno htjeti raditi stvari po kući, a baby alarm omogućit će vam da istovremeno imate bebu na oku i obavljate što god trebate. Zato smo za vas odabrali najbolje modele koji imaju iznimno velik raspon pa možete biti na miru bez obzira na to u kojem se dijelu stana ili kuće nalazite, dok njihova  visoka tehnologija i pouzdanost ulijevaju ogromno povjerenje.

Babymoov alarmi i noćne lampe

Babymoov Alarm YOO Travel

Ovaj video alarm modernog dizajna omogućuje vam da držite na oku čak nekoliko soba, što je idealno za obitelji koje imaju više od jednog djeteta. No, YOO Travel nije samo alarm – ima funkciju noćnog svjetla i indikatora temperature, a njegovo panoramsko gledanje od 180 stupnjeva idealno je za mame i tate koje primjerice imaju dva mala djeteta u jednoj sobi pa oba možete držati na oku s jednom kamerom. Uz to možete dodati do četiri kamere na svoj YOO Travel video monitor, a možete ga koristiti bežično. Ako ste za opciju baterija, to nije problem jer baterije ovog alarma imaju dugi vijek trajanja te ih je moguće puniti. YOO Travel krase i VOX funkcija, odnosno glasovno aktiviranje, čisti zvuk bez smetnji, mogućnost zumiranja, ‘talk back’ funkcija, kao i izvrstan noćni vid.

Babymoov Alarm YOO See

Niti ovaj Babymoov alarm nije išta manje moderan. Ima fantastičnu digitalnu kvalitetu slike, te kao i prethodni model aktivira se glasom.  Jednako kao i on, ima čisti zvuk bez zvučnih smetnji te ‘talk back’ funkciju za razgovor s bebom te automatski odabir kanala, a jako je zgodno i to što se može montirati na zid. Domet mu je 25 metara, na njega se mogu spojiti četiri kamere, a odlično radi i u mraku.

Babymoov Alarm Easy Care

Riječ je modernom i visokokvalitetnom baby alarmu s dosegom signala od čak 500 metara koji zbog svoje jedinstvene tehnologije emitira manje elektromagnetskih valova od DECT tehnologije. Glavne karakteristike su mu sljedeće: automatsko traženje kanala, VOX funkcija, kontrola glasnoće i dva alarma – akustični i optički. Baterije koje su potrebne za njegov rad su 3AAA, no dolazi i s adapterom za struju.

Babymoov Alarm Simply Care

U prilog ovom alarmu ide činjenica da ima emisiju male snage, što znači da troši jako malo struje, dok su mu inače potrebne baterija AAA. Ima  dva kanala, raspon mu je 300 metara, a aktivira se na glas.

Babymoov video Baby Alarm – Essential

Osim što je iznimno jednostavan za korištenje, ovaj moderan alarm krase ekran s 2,4-inčnim zaslonom, jasnim noćnim vidom,  zumiranjem i visokokvalitetnim zvukom. Raspon funkcija mu je izniman, od VOX moda, preko dvostrukog alarma i podesivog zvuka, do dometa od 250 metara i automatskog odabira kanala. Essential alarm inače dolazi sa zidnim pričvrsnicama za pričvršćivanje kamere iznad djetetovog kreveta, a zahvaljujući  njegovoj rotirajućoj podlozi možete usmjeriti kameru gdje god želite, tako da možete paziti na dijete bez obzira na raspored prostorije. Essential također dolazi s mikro-USB kabelom za punjenje roditeljske jedinice i s kabelskom utičnicom za kameru.

Babymoov alarm video Baby – YOO Feel

Ovaj alarm krase brojne fantastične karakteristike pa krenimo redom. One su 3.5 HQ digitalni touch screen, elegantan dizajn, VOX funkcija, čisti zvuk bez smetnji, ‘talk back’ funkcija za razgovor s djetetom, funkcija noćnog svjetla i ‘lullaby funkcija’, odnosno  tri uspavanke koje možete izabrati. Naravno tu su i automatski odabir kanala, detektor pokreta, HQ, kamera s podesivim smjerovima, vrhunska vidljivost u mraku i raspon od 250 metara, dok se i na njega mogu spojiti do četiri kamere. Što se tiče tehničkih detalja, snaga mu je 50,11 mW, a frekvencija 2,4 GHz. Uz njega dolaze i dva adaptera – jedan za prijemnik, drugi za fotoaparat te punjiva baterija.

Babymoov Projektor – noćno svjetlo

Riječ je o projektoru i noćnom svjetlu koje ugodnim zvukovima i svjetlima uspavljuje dijete, a karakterizira ga ambijentalno noćno svjetlo u više boja, projekcija zvjezdanog neba na strop također u više boja i sedam opuštajućih zvukova prirode i tri razine glasnoće, s tim da memorizira zadnju sviranu glazbu, a glazba staje nakon 30 minuta. Ima i tri načina rada, a to su uspavanka, svjetlo i uspavanka+svjetlo, dok mu je jačina  3W. Potrebne su mu baterije ili adapter od 6V.

Safety1st alarmi i noćne lampe

Safety 1st noćna lampa 2u1

Riječ je o noćnoj lampi i svjetiljci s umirujućem svjetlom, koja na  zabavan način uspavljuje dijete. Njezin ergonomski oblik omogućava  jednostavno rukovanje, a sadrži i kotačić za odabir jednu od funkcije  – može biti noćna lampa ili svjetiljka.

Safety 1st digitalni baby alarm s noćnim svjetlom

Ovaj digitalni audio baby alarm s integriranom ‘Walkie-talkie’ funkcijom i noćnim svjetlom ima brojne fantastične karakteristike. Kao prvo krasi ga D.E.C.T+ tehnologija, što znači da radi bez smetnji, ima sigurni privatni link i audio signal visoke kvalitete. Tu si lampice koje se pale prilikom bebinog plača, selektivna emisija zvučnih valova, odnosno slušanje na zahtjev i domet od 300 metara. ‘Walkie-talkie’ funkcija omogućava da govorite djetetu na baby-phone kako biste ga umirili, dok ga noćno svjetlo umiruje u mraku. Zgodno dođu i svi mogući indikatori ovog alarma, kao što su indikator napunjenosti baterije i indikator kada ste van dometa, dok je i detektiranje roditeljske jedinice olakšano pomoću gumba pretraživanja koji se nalazi na bebinoj jedinici. U prilog mu idu i mogućnost regulacije jačine zvuka i  činjenica da je džepnog formata.

Avent dječji monitori

Avent dječji monitor scd 731eco

DECT tehnologija kojom se može pohvaliti ovaj dječji monitor jamči 100 % sigurnu vezu s vašim bebačem bez ikakvih smetnji.  K tome DECT tehnologija omogućava i da ta veza bude privatna, tako da možete biti sigurni da samo vi slušate. Ova ista tehnologija jamči i vezu bez ikakvih smetnji od strane drugih uređaja koji odašilju signale, kao što su drugi monitori za bebe te bežični i mobilni telefoni. Ona omogućava i kristalno čist zvuk, tako da savršeno jasno možete čuti i najmanji hihot, gugutanje i štucanje. Tu je i jedinstveni način rada Smart ECO koji automatski smanjuje prijenos zvuka i produžuje trajanje baterije. Uz LED obavijesti ćete pak znati  kada je veza uspostavljena. Naime, pet indikatora razine zvuka naznačuje razinu zvuka u bebinoj sobi čak i ako je roditeljska jedinica stišana,a zahvaljujući indikatoru veze u svakom ćete trenutku znati kad je monitor unutar dometa i povezan. Roditeljska jedinica upozorit će vas kada je monitor izvan dometa ili kada je razina napajanja niska, što vam pomaže da uvijek budete povezani s bebom. Uz ovaj Aventov dječji monitor možete pratiti i temperaturu u bebinoj sobi, ali i postaviti razna upozorenja, a ista možete dobivati i putem tihog i suptilnog načina rada s vibracijom. Lako pređete na noćni način rada pritiskom gumba kako biste prigušili svjetla, zaslon i zvuk. Uz to možete umiriti bebu s pomoću projektora zvjezdanog neba, a bebi možete govoriti i daljinskim putem, dok ovaj monitor ima i razne uspavanke za umirivanje bebe. Raspon rada u zatvorenom prostoru mu je do 50 metara, a na otvorenom do 330 metara,  a praktična punjiva roditeljska jedinica pruža vam slobodu bežične uporabe do 18 sati po punjenju.

Avent dječji monitor dect scd 501eco

Novi Philips Avent monitor za bebe DECT SCD 501/00 pruža potpunu mirnoću, kao i sve osnovne značajke monitora za bebe. Kao i prethodni model predstavlja najpouzdaniju veza s kristalno čistim zvukom i umirujućim noćnim svjetlom za vas i vašu bebu. DECT tehnologija i u ovom slučaju jamči vezu bez smetnji i potpunu privatnost, a automatski način rada Smart ECO štedi energiju. Tu je i pet LED indikatora za zvuk, dok mu je domet do 300 metara na otvorenom i do 50 metara na zatvorenom.

Badabulle noćna svjetla

Badabulle noćno svijetlo – Pink

Ovo noćno svjetlo simpatičnog dizajna, automatski se uključuje noću i isključuje se tijekom dana, odašilje svjetlost za umirenje i snalaženje u mraku, štedi energiju i ima dug životni vijek, a super je i to što se ne grije  tijekom uporabe.

Badabulle noćni Projektor – Ovca

Ovaj preslatki noćni projektor u obliku ovce, na nježan će način lako uspavati ne samo bebu, nego i  djecu svih dobi. Oduševljava oblikom mekane plišane igračke, projektorom sa zvijezdama u više bojaičinjenicom da posjeduje 12 melodija uspavanki, s tim da se glazba i svijetlo mogu posebno namjestiti i raditi samostalno. Odlično je to što se elektronički dio može izvaditi iz igračke kako bi se plišana igračka mogla oprati, dok je praktično i to što se automatski  isključuje nakon 30 minuta.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.