Webinari za roditelje – stručni savjeti u virtualnom kutku

0
1349

Jeste li se ikada, kao roditelj,  našli u frustrirajućem procijepu između „Za to nemamo sad vremena…“ i „Zašto niste ranije reagirali…“ iskustava?

Jeste li se pitali gdje i kako da, uz svakodnevnu preopterećenost različitim informacijama i obavezama, pravodobno dođete do onih ključnih za razvoj svoje djece i njihovo zdravo odrastanje u obitelji?

Imamo pravi odgovor za vas!

Kokolo kutak smo pokrenuli potaknuti željom da osiguramo svima dostupan, virtualan prostor u kojem ćete moći pronaći relevantne informacije i praktična znanja o razvoju djeteta u dobi od 0 do 3 godine života, te razmjenjivati svoja iskustva.

Često čujemo da su prve tri godine u životu djeteta najvažnije, stoga smo željeli ponuditi platformu na kojoj stvarni stručnjaci pomažu roditeljima da s više razumijevanja, na pravilan i praktičan način, pozitivno utječu na razvoj svog djeteta.

Kroz formu kratkih webinara želimo osvijestiti teme iz područja logopedije, fizijatrije, sigurnosti i drugih koje nisu dovoljno zastupljene ili pristupačne kroz uobičajene putove informiranja roditelja.

Također smo nastojali da uz stručne webinare cjenovno dostupne svima, a posebno roditeljima koji iz različitih razloga teško dolaze do specijalističkih savjeta, ponudimo i pregršt korisnih besplatnih sadržaja te vrijedne nagrade naših sponzora u suradnji s Magic Baby.

Za ovaj smo projekt, kao i za sve ostale projekte vezane uz Acta Non Verba International, predvidjeli relevantne sadržaje visoke kvalitete i stručnosti, pripremljene na svima razumljiv način, s fokusom na praktične i nadasve primjenjive ideje i savjete.

Stoga, dragi roditelji, bake i djedovi i svi koji to žele, pridružite nam na

www.facebook.com/kokolokutak/!

Jer zdravo odrastanje djece je naša odgovornost i siguran zalog sretnije budućnosti za sve nas…

Vaš Kokolo kutak

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.