Otvorenje mega trgovine Magic Baby u Splitu

0
639

Otvorili smo najmoderniji dućan dječje opreme u Splitu. Bilo je tu puno zabave, smijeha i veselja. 🥳🎈

U petak, 11. studenog 2022., obilježili smo svečano otvorenje naše 15 trgovine u nizu, u shopping centru Mall of Split, u Splitu.

Otvorili smo vrata na preko 500 m2 novouređene i bogato opremljene trgovine, na drugom katu centra, s dvostrukim ulazom.

“Na ovo otvorenje smo posebno ponosni. Radi se o našoj 15 poslovnici, kojom smo dodatno učvrstili poziciju vodećeg i jedinog hrvatskog lanca dječje opreme. Naša vizija je biti suputnik na najljepšem, roditeljskom putu svake obitelji da za svoju bebu bira beskompromisno najbolje i najsigurnije. Naša posvećenost detaljima će im olakšati odabir da u najizazovnijim počecima roditeljstva pronađu sve što im je potrebno na jednom mjestu,” podijelio je s nama svoju viziju direktor tvrtke Magic Baby, g. Željko Miljanović.

Uz Magic Baby, posebno smo ponosni na otvorenje našeg drugog po redu, specijaliziranog brand shopa JOIE, čiji smo ekskluzivni zastupnik za Hrvatsku.

Sve posjetitelje dočekali smo s bogatom ponudom pomno odabranih, premium brendova dječje opreme, od kojih svakako možemo istaknuti Stokke, Maxi-Cosi, Cybex, Britax Romer, Kinderkraft, Babymoov, Edushape, SmarTrike, Tiny Love, a i mnoge druge.

Posjetitelje smo dočekali s posebnim popustima, od -15% do čak -30%, poklonima iznenađenja uz svaku kupovinu iznad 300kn te u suradnji s Twisterom, poklon vaucherima s popustom za rođendanske pakete i gratis satom igre u njihovim igraonicama. Najmlađim posjetiteljima posebno se svidjela naša draga prijateljica, Twister pandica 🐼, koja ih je uveseljavala veselim balonima! 🥰

Uz veliku ponudu vrhunskih brandova među kojima možete birati razne modele autosjedalica, kolica, njihaljki, krevetića, putnih i sklopivih krevetića, hranilica, te razne dodatke i opremu, želimo istaknuti veliku ponudu igračaka za vaše/naše mališane. Oni će se zasigurno poželjeti ćešće zaustavljati u našem kutku za igračke. 😊

Naš fashion kutak zauzeo je poznati španjolski brand dječje mode BOBOLI, koji svojim raznobojnim i agilnim dizajnom, otkriva nove razine i širi horizonte svijeta dječje mode. Boboli brand odlikuje se vrhunskom kvalitetom materijala, veselim kombinacijama boja i udobnošću, a to je sve što želimo za naše mališane. Boje potiču prirodnu radoznalost djece i želju za novim otkrićima. Svakako navratite u naš novootvoreni dućan i pogledajte najnoviju kolekciju.

Magic Baby će, nadamo se, postati nova omiljena shopping destinacija brojnih Splićana, a u danima koji slijede kupce očekuje još veselih iznaneđenja!

Ukoliko još niste, svakako nas posjetite! 😊

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.