Napravili smo intervju s hit mamom s Instagrama: evo što nam je Vylson otkrila o majčinstvu

0
2663
mama Vylson s bebom

Za Instagram profil Vylson iza kojeg se krije mama Vildana sigurno se čuli jer ovaj profil prati preko 14 000 ljudi. Osim što ga krase prekrasne tople obiteljske fotografije, osvajaju nas i Vildanini iskreni statusi pa smo poželjeli popričati s ovom popularnom mamom koja nam je dala pregršt korisnih savjeta, zlata vrijednih svakoj ženi koja se susreće s izazovima majčinstva s jedne strane, a s druge strane traži mir i sreću kakvu donosi obiteljski život.

1. Možete li nam reći par riječi o sebi  i vašem Instagram profilu – kako je sve krenulo, s kojom svrhom, odakle ideja…

Vildana, ona koja bi zbog ljubavi napravila sve, pogazila sva pravila, prešla sva brda i planine, posebno ako se iza tih brda i planina krije – more. U Dubrovniku pronašla i čovjeka svog života i način života o kojem sam maštala.

mama Vylson i beba u kolicima

Instagram je za mene hobi, nikad posao i obaveza. Razbibriga i način da odmorim oči i mozak. Svoje kockice sam složila po svome – malo kafe, malo cvijeća, malo mora i sunca, mnogo ljubavi prema životu i ljudima i najviše mojih momaka, sve u okviru pisane riječi.

2. Bez kojeg baby proizvoda ne možete  zamisliti život?

S obzirom na to da smo obitelj koja voli da skita i luta – definitivno kolica. Opasno im nabijamo kilometražu… 🙂

3. Koji proizvod iz Magic Baby ponude vam je vrh?

Stokke Tripp Trapp stolica za hranjenje.

Oduševljena sam konceptom u kojem proizvodi rastu zajedno s djetetom i apsolutno su upotrebljivi u različitim uzrastima jer nitko od nas nema dovoljno prostora da skladišti stvari koje se prestanu upotrebljavati nakon par mjeseci, a zaista su u tih par olakšavali život.

Ta stolica nam je do sada – najbolja investicija.

obitelj Vylson

4. Najbolji savjet koji bi mogli dati novopečenoj mami?

Ne opterećujte se dokazivanjem da ste supermama, ona koja sve može, hoće, stiže, vraća se u formu nakon mjesec dana…Ni sebi, ni drugima. Takve ne postoje.

Vrijeme leti i vrlo brzo shvatimo da žalimo za danima koji su iza nas. Zato treba uživati u svakom trenu s našim bebama – šetati, skitati, maziti se, nositi ih u naručju i ljubiti. Nepospremljena kuća će čekati, odjeću ćemo obući nepopeglanu, ručak možemo pojesti i na brzinu, ali oni neće čekati nego će rasti i odrastati brzinom svjetlosti.

Zato neka sve čeka.

Pratite svoj instinkt jer vi najbolje znate.

Budite sretni i uživajte sa svojom bebom. 

Jer sretna mama – sretna beba.

mama Vylson u igri s djetetom

5. Koja poznata mama vam je uzor?

Moja mama.

Možda nije poznata u smislu javne licnosti ali za mene – njoj nitko nije ni do koljena. 

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.