ADAC rezultati 2019. – najsigurnija putovanja s bebom

0
2146

Pripremite se za najsigurnija putovanja sa svojom obitelji! Donosimo pregled autosjedalica sa posljednjeg ADAC testiranja 6/2019. A ovaj mjesec na svim Magic Baby prodajnim mjestima pronađite -15% popusta na upravo te modele!

ADAC testira najnovije dječje autosjedalice na tržištu 2 puta godišnje. Rezultati se objavljuju na kraju svibnja i na kraju listopada. Donosimo rezultate tradicionalnog prvog godišnjeg testiranja dječjih auto sjedalica. Na zahtjevnim testovima testirane su autosjedalice različitih grupa. Što znači da su pogodne za bebe od rođenja pa sve do grupe za djecu od otprilike 12 godina starosti koja teže maksimalno 36 kilograma. Analizirali su se:

  • sigurnost,
  • jednostavnost/praktičnost,
  • ergonomija i
  • sadržaj štetnih sastojaka

Upoznajte BRITAX/RÖMER pobjednike ADAC testiranja

Prvi i osnovni cilj brenda Britax Römer je da djeci i njihovim roditeljima osigura sigurnost na cesti. Zato i ne čudi da ovaj proizvođač baby opreme uvijek prolazi na svim testovima, a poznati su i kao jedan od najsigurnijih proizvođača autosjedalica.

Britax/Römer Advansafix IV R

Prema rezultatima zadnjeg ADAC testa 6/2019, iz ponude Britax/Römer sjedalica pronašli su se sljedeći modeli, a možete ih pronaći u Magic Baby ponudi:

Upoznajte MAXI-COSI pobjednike ADAC testiranja

Maxi-Cosi je brand čiji moto glasi: “Making family moments to treasure”, čime nam u prijevodu žele reći da je njihov fokus na dragocjenim obiteljskim momentima te ističu kako svi zaposlenici ovog brenda imaju jednu misiju, a to je da razumiju što znači biti roditelj u današnjem svijetu. Mnogi od njih su i sami roditelji te razumiju izazove modernog roditeljstva, no također su svjesni kako treba cijeniti i sve radosti koje dolaze s tom najljepšom zadaćom. Zato se trude maksimalno povećati upravo osjećaj radosti, a smanjiti osjećaj brige. Krajnji rezultat su sigurne autosjedalice i kolica u koja se uvijek možete pouzdati.

NOVO! Maxi-Cosi košara Jade
COPYRIGHT DAVID STEVENS PRODUCTION HOUSE

Prema rezultatima ADAC 6/2019, u Magic Baby ponudi pronašli smo sljedeće modele Maxi-Cosi proizvođača:

Savjeti za kupnju autosjedalica

Ne zaboravite, prije kupovine autosjedalice provjeriti mogućnosti instalacije u svoj automobil, odabrati sjedalicu prikladnu dobi, odnosno visini djeteta. Prilikom kupnje autosjedalice, dobro se upoznajte s njezinim mogućnostima kroz tehnička uputstva i upozorenja, jer pogrešna montaža može dovesti do iznimno opasnih situacija, a u najbližoj Magic Baby trgovini rado će vam pokazati pravilnu montažu na demo sjedalu i demonstrirati kako ispravno vezati dijete. 

Ovaj mjesec Magic Baby osigurava vruće srpanjske pogodnosti.

Vrući srpanjski popusti

Iskoristite -15% popusta na:

  • sve autosjedalice (izuzev branda Stokke)

Istražite sve magične popuste u svim Magic Baby trgovinama

i na webshopu www.magicbaby.hr !

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.