Multifunkcionalna, a sinonim za kvalitetu: ABC Design proizvodi zadovoljit će sve vaše potrebe

0
1180
obitelj s abc design kolicima u šetnji

ABC Design sinonim je za ono što zovemo ‘njemačkom kvalitetom’, a tome u prilog ide i činjenica da su na tržištu više od dva desetljeća, tijekom kojih su odnijeli brojne prestižne nagrade za svoj dizajn. Brend je osnovao bračni par Dietmar 1989. godine sa željom da njemačkom tržištu ponudi visokokvalitetne proizvode za djecu koji se u isto vrijeme mogu pohvaliti pristupačnom cijenom. Danas je ova obiteljska tvrtka srednje veličine svjetski predvodnik kada govorimo o iznimno kvalitetnim dječjim proizvodima i to pogotovo onim sa širokim rasponom funkcija.

ABC Design se sve ove godine trudi ponuditi nešto novo, ići u skladu s modernim trendovima, ali i zadovoljiti sve potrebe roditelja. Zato se može pohvaliti time da je jedan od onih brendova koji su zaslužni za novitete za baby tržištu i lansiranje proizvoda koji su krajnji dokaz inovativnosti, mašte i brige za ono što roditeljima zaista treba.

Uvijek izbace nešto što nikad prije nismo vidjeli

ABC Design je još 1995. lansirao prva sportska kolica predviđena za sve terene i vremenske uvijete, dakle ne samo za gradski asfalt, nego i za šetnju s bebom na primjerice brdovitom ili travnatom terenu. Nazvao ih je jednako modernim imenom ‘Tech Rider’. Danas je ovaj model doživio mnoge preinake, naravno sukladno promjena u tehnologiji i izazovima modernog roditeljstva.

No, tu ne staju – dvije godine nakon toga lansiraju kolica za blizance koja su ujedno bila praktična ne samo za blizance, nego su se mogla transformirati u kolica u kojima ste istodobno mogli voziti malu bebicu od nekoliko mjeseci i nešto starije dijete od dvije, tri godine. I ovaj je model doživio brojne preinake pa danas možete birati želite li da su djeca smještena na način da sjede jedno pored drugoga, jedno iza drugoga i to u različitim razinama, tako da sjede jedno nasuprot drugog i gledaju jedno u drugo ili tako da su okrenuta leđima jedno drugome. Transformacije su brojne!

Ovo je samo jedan od primjera kako u ABC Designu misle na apsolutno sve opcije. Dok nekim brendovima uopće ne bi palo na pamet da razmišljaju o položaju blizanaca, o činjenici da se i starije dijete želi voziti s mlađim ili o tome da dijete možda ne želi pasivno sjediti iza drugog djeteta, nego želi interakciju sa svojom bracom ili sekom, u ABC Designu imaju toliku mogućnost mašte da su u stanju preduhitriti sve vaše potrebe i ponuditi vam inovativna kolica, kakva vam možda ne bi ni pala na pamet, pogotovo kada ste novi roditelj i još ne možete ni zamisliti s kakvim ćete se još potrebama i izazovima susresti.

abc design kolica karoserija i kotači

Kako iz godine u godinu lansiraju nešto novo, 2010. su tako lansirali prva kolica s pneumatskim gumama, kakve se koriste i u prijevoznim sredstvima za odrasle, poput bicikala, automobila i zrakoplova, a s godinama su kolekcije njihovih kolica i autosjedalica rasle pa se danas ABC Design može brojnmi kolekcijama, među kojima će i najzahtjevniji roditelji pronaći nešto za sebe. Recimo, prošle su godine izbacili kolica za ‘outdoor’ aktivnosti, čime dokazuju da se uvijek trude lansirati nešto još praktičnije i inovativnije.

Koliko su okrenuti budućnosti govori i činjenica da su još 2010. lansirali konfigurator kolica za iPhone, koji vam omogućava da vizualno provjerite sve kombinacije boja i dodataka za vaša nova ABC Design dječja kolica, a nedugo nakon toga su svoj katalog proizvoda učinili dostupnim i na Appleovom iPadu. Danas imaju svoj kanal na Instagramu te istovremeno neumorno nastavljaju s radom na novitetima. U jedno stoga uvijek možemo biti sigurni – kakve god da se promjene dogode u tehnologiji, na tržištu ili u pristupu roditeljstvu, ABC Design će ih prvi popratiti i ukomponirati u svoje proizvode.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.